Στα δικαστήρια το Opentv - Επίσημη ανακοίνωση

Ποιον μηνύει και γιατί;

Στα δικαστήρια το Opentv - Επίσημη ανακοίνωση

Ένας χαμός έχει προκληθεί από εχθές καθώς φαίνεται πως ένας άντρας χρησιμοποιεί το όνομα του τηλεοπτικού σταθμού OPENtv και ισχυρίζεται πως δουλεύει στο κανάλι, ενώ ουδεμία σχέση έχει όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού, η οποία μάλιστα τονίζει πως... θα τα πουν στα δικαστήρια.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο χρήστης του facebook, Athanasios Tanasis Zervoudakis, ισχυρίζεται μέσα από βιντεάκια που έχει ποστάρει εδώ και αρκετές ημέρες πως ανήκει στο δυναμικό του OPENtv, το έχει μάλιστα και στις πληροφορίες στο προφίλ του.

Open Δικαστήρια

Το κανάλι μετά από αναρτήσεις του ήρθε στο αμήν όπως φαίνεται και αποφάσισε με επίσημη ανακοίνωση του να πάρει νομικές διαστάσεις το όλο θέμα για να λυθεί.

Η επίσημη ανακοίνωση του Opentv

"Χρήστης του κοινωνικού δικτύου facebook με όνομα λογαριασμού Athanasios Tanasis Zervoudakis, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, δεν ανήκει στο δυναμικό του καναλιού.

Eίναι προφανές ότι ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα στραφεί νομικά κατά του συγκεκριμένου προσώπου για τους ψευδείς του ισχυρισμούς."

Ο συγκεκριμένος άντρας, μετά την απόφαση αυτή του Open, η οποία αναρτήθηκε και στην σελίδα τους στο Facebook αποφάσισε να ζητήσει την δική του συγγνώμη.

Η ανάρτησή του μετά την επίσημη ανακοίνωση του Opentv

"ZHTΩ ΣYΓNΩMH AΠO OΣOYΣ ΠPOΣEBAΛA KAI AΠO TO KANAΛI ΠOY XPEIΣIMOΠOIHΣA TO ONOMA TOY. ME OΛA ΠOY ΣYMBAINOYN HMOYN ΣE ΠANIKO KAI ΠAΛI ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ #COVID ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 65 ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 70 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ. ΜΙΣΗΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΑΙ."

Θανάσης Ζερβουδάκης Open

Ωστόσο, δείτε όλες τις αποφάσεις που πήρε το κανάλι λόγω κορωνοϊού!

TAGS