Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος βγήκαν για λίγο βόλτα - Νέες φωτογραφίες

Ξέφυγαν για λίγο από την καραντίνα να πάρουν αέρα με την μικρή Εύα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος βγήκαν για λίγο βόλτα - Νέες φωτογραφίες

Όπως σχεδόν όλο ο κόσμος, έτσι και η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο και την κόρη της βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους σε καραντίνα, καθώς θέλουν να προστατευτούν από τον κορωνοϊό που εξαπλώνεται ραγδαία και στην Ελλάδα. Ωστόσο, θέλησαν να βγουν μια μικρή βόλτα για λίγο και έχουμε τις φωτογραφίες.

Το ζευγάρι θέλοντας λίγο να ξεσκάσει από το γεγονός ότι βρίσκεται όλες τις ημέρες μέσα στο σπίτι, πήρε την μικρή Εύα με το πατίνι της και το σκύλο του, και περπάτησαν στην γειτονιά τους. Χωρίς ωστόσο, να έρθουν σε επαφή με πολύ κόσμο.

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση τους, ειδικά μετά τον μυστικό τους γάμο το περασμένο καλοκαίρι στην Κρήτη, όπου παρευρέθηκαν μόνο τα πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Το νυφικό που είχε φορέσει η ηθοποιός, ήταν άκρως παραμυθένιο.

Τώρα που μένουμε όλοι σπίτι, το ζευγάρι βρήκε λίγο περισσότερο χρόνο να περάσει μαζί, όπως και η ηθοποιός με την μονάκριβη κόρη της, Εύα. Στο σπίτι περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί παίζοντας και φτιάχνοντας παζλ, που όπως φαίνεται είναι από τα πιο αγαπημένα της κόρης της.

Η βόλτα Βάσως Λασκαράκη Λευτέρη Σουλτάτου

Ωστόσο, χθες βγήκαν για μια μικρή βόλτα έξω από το σπίτι. Η Εύα πήρε το πατίνι της, η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο το σκύλο και περπάτησαν στην γειτονιά τους, χωρίς να έρθουν βέβαια σε επαφή με κόσμο και κινδυνεύουν και εκείνοι να κολλήσουν.

Βάσω Λασκαράκη κόρη

Λευτέρης Σουλτάτος

Όταν γύρισαν σπίτι όμως ξεκίνησαν τις δουλειές στην κουζίνα με τον Λευτέρη Σουλτάτο που είναι σεφ και γνωρίζει καλά από αυτά, να είναι αυτός που έφτιαχνε και έκοβε το κρέας για να το βάλουν στην κατάψυξη.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος