Baby boom! Γέννησε η Νίκη Θωμοπούλου!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom! Γέννησε η Νίκη Θωμοπούλου!

Ακόμα ένα υπέροχο baby boom έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz, μιας και πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση πως η Νίκη Θωμοπούλου γέννησε το πρώτο της παιδάκι!

Η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης έγιναν γονείς για πρώτη φορά και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το μωρό ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό και ζυγίζει 4,5 κιλά. Το ζευγάρι περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του με τον ερχομό της κόρης τους, παρά τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Μάλιστα η ευτυχισμένη μανούλα πριν από λίγες μέρες θέλησε να στείλει ένα δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό, ποστάροντας μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και το μαγιό από την παραλία και γράφοντας:

«Ευτυχώς που προλάβαμε να βγάλουμε τις καθιερωμένες φώτος πριν γεννήσουμε και φυσικά πριν κλείσουν οι παραλίες!!! Τώρα, μένουμε όλοι σπίτι για να προφυλάξουμε και τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας!».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και καιρό ενώ πλέον έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, με τον ερχομό ενός παιδιού.

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Η Νίκη Θωμοπούλου είχε αποκαλύψει πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Σαν σήμερα πριν από 9 χρόνια «έφυγε» απ’ τη ζωή μου ο σημαντικότερος άνθρωπός μου, η μαμά μου. Όμως τον τελευταίο καιρό νιώθω πως αυτή την αγάπη που έχασα τότε θα την ξαναβρώ σύντομα. Όταν φεύγει μια ψυχή, μια άλλη έρχεται για να μείνει. Ο φύλακας άγγελος μου είναι πάντα εδώ και με προσέχει. #mommyabouttobe #18weekspregnant #trustinthemagicoflife» είχε γράψει τότε στο σχετικό post που είχε κάνει για την εγκυμοσύνη της.