Παραμένει σπίτι ο Γιώργος Παπαδάκης - Δεύτερη μέρα εκτός του πλατό του Ant1

Έχει πάρει αυστηρά μέτρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραμένει σπίτι ο Γιώργος Παπαδάκης - Δεύτερη μέρα εκτός του πλατό του Ant1

Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει να κάνει τις εκπομπές του από το σπίτι του, με τον παρουσιαστή να παραμένει μέσα για να προφυλαχθεί και να βρίσκεται έτσι για δεύτερη μέρα εκτός του πλατό του Ant1, κάνοντας την παρουσίαση εξ΄ αποστάσεως.

Υπέρμαχος του μηνύματος #μένουμε_σπίτι φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος δεν το κουνάει από το σπίτι του και κάνει τις εκπομπές του από εκεί.

Ο δημοσιογράφος που έχουν συνηθίσει να βλέπουμε στις οθόνες μας εδώ και τόσα χρόνια από το πλατό του Ant1, έχει αλλάξει "έδρα" και πλέον λέει τις ειδήσεις από μακριά.

«Καλημέρα Ελλάδα, καλημέρα φίλες και φίλοι. Όλοι εδώ είμαστε και όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για την ενημέρωση παίρνοντας τα μέτρα μας προληπτικά. Θα λείπουμε κάποιοι, θα επιστρέψουμε εμείς, θα φύγετε εσείς. Έτσι θα πρέπει να τη βγάλουμε και θα τη βγάλουμε καθαρή. Αρκεί να μείνουμε σπίτι» είπε στην αρχή της εκπομπής του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Οι ενημερωτικές εκπομπές δεν έχουν ακόμα σταματήσει λόγω της συνεχούς ροής ειδήσεων για τον κορωνοϊό, σε αντίθεση με τις ψυχαγωγικές εκπομπές του Ant1.

Έτσι ο Γιώργος Παπαδάκης προκειμένου να προφυλάξει τόσο τον εαυτό του όσο και τους γύρω του, μένει στο σπίτι.

Εκτός πλατό ήταν και χθες ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε την εκπομπή του με τον πιο αναπάντεχο τρόπο αφού δεν τον είδαμε να εμφανίζεται στο πλατό όπως συνηθίζει καθημερινά.

«Για προληπτικούς λόγους θα μείνουμε σπίτι, θα μείνετε σπίτι, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα ξεπεράσουμε το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξουμε ο ένας στον άλλον, ποιος είναι ο πιο έξυπνος. Γιατί στην προσπάθεια να αποδείξουν οι άλλοι πως είναι πιο έξυπνοι από εμάς, αποδεικνύονται βλάκες. Και βγαίνουν στους δρόμους και τις παραλίες. Και κάνουν κακό στους εαυτούς τους, τους πατεράδες, τις μανάδες, τους παππούδες τις γιαγιάδες, τα παιδιά…» είπε πριν ξεκινήσει.