To πολύκροτο μήνυμα της «Θεοδοσίας» από τις Άγριες Μέλισσες για τον κορωνοϊό - «Δε θα παρεξηγηθεί ο Θεός»

Με ποια εικόνα απελπίστηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
To πολύκροτο μήνυμα της «Θεοδοσίας» από τις Άγριες Μέλισσες για τον κορωνοϊό - «Δε θα παρεξηγηθεί ο Θεός»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ή αλλιώς η «Θεοδοσία» που έχουμε γνωρίσει από τη σειρά Άγριες Μέλισσες, έστειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ένα πολύκροτο μήνυμα για τον κορωνοϊό, εξηγώντας πως ο Θεός δε θα παρεξηγηθεί αν δεν πάνε οι πιστοί στην εκκλησία.

Η γνωστή ηθοποιός είναι μία θρησκόληπτη γυναίκα στο ρόλο της στη σειρά, στην πραγματική της ζωή ωστόσο δεν μπόρεσε παρά να σχολιάσει την πολυκοσμία που επικρατεί ακόμα στις εκκλησίες παρά τη ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

Λίγο πριν ανασταλεί σήμερα η λειτουργία των εκκλησιών, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το εσωτερικό εκκλησίας στη Λάρισα, στην οποία φαίνεται πως οι πιστοί έχουν αψηφίσει τον κορωνοϊό.

«Σήμερα το πρωί εκκλησία στην Λάρισα! Και κάπου εδω σηκώνεις τα χέρια ψηλά! #μένουμε_σπίτι για το καλό όλων!! Και οι πιστοί κάντε τις προσευχές σας σπίτι σας δεν θα παρεξηγηθει κανένας θεός» έγραψε η ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία της.

Αντίστοιχο ξέσπασμα για την εκκλησία είχε πριν από λίγες μέρες και η Μιμή Ντενίση η οποία έγραψε:

«Ο Θεός είναι παντού!! Μπορείς να προσεύχεσαι από το σπίτι ή σ’ έναν δρόμο που περπατάς… δεν πιστεύω πως ο Θεός θα θυμώσει αν δεν πάει ο κόσμος να κοινωνήσει!! Εμείς κλείσαμε τα θέατρα ..χωρίς δεύτερη σκέψη τα σχολεία έκλεισαν το ίδιο κ κάθε άλλος χώρος συνάθροισης πια. Μείνετε σπίτι.. διαβάστε κάντε γυμναστική μαγειρέψτε σκεφτείτε... κ προσευχηθείτε να σταματήσει εδώ το κακό. Βλέπετε τι γίνεται στην Ιταλία.. αγαπημένη χώρα με κατοίκους που μας μοιάζουν σε πολλά.. Ας φερθούμε με ψυχραιμία στωικότητα, έννοια για τους άλλους κ θα το ξεπεράσουμε κ αυτό!!! Έχουμε το Ελληνικό καλοκαίρι μπροστά μας για να τριγυρίσουμε... τώρα ό λ ο ι μέσα!! #patience #takecareofyourself #takecareofyourfamilly #loveyourcountry #avoidfakenews #optimism» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.