Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον κορωνοϊό - «Βλέπω τον γιο μου που είναι δύο χρονών...»

Έτσι αντιμετωπίζει την κατάσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον κορωνοϊό - «Βλέπω τον γιο μου που είναι δύο χρονών...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το που ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή της, θέλησε να κάνει ένα δικό της ξεχωριστό σχόλιο για την κατάσταση την οποία βιώνουμε και τον κορωνοϊό στο καθεστώς καραντίνας. Συγκεκριμένα σχολίασε το τι σκέφτεται κάθε φορά που βλέπει τον 2χρονο γιο της.

Η παρουσιάστρια βιώνει κι αυτή μία παράξενη κατάσταση όπως και όλοι οι Έλληνες τις τελευταίες μέρες, αφού μένει διαρκώς στο σπίτι και κρατάει αποστάσεις ασφαλείας τόσο από τους συνεργάτες της όσο και από τον κόσμο έξω.

Έτσι η σημερινή της εκπομπή ξεκίνησε με ένα σχόλιό της, με το οποίο θέλησε να εκφράσει τη σκέψη της αναφορικά με το ότι σε λίγα χρόνια θα σκεφτόμαστε αυτή την ιστορία που θα ανήκει στο παρελθόν.

«Μια διαφορετική περίοδος που θα τη θυμόμαστε για πάντα στη ζωή μας. Θα μας στιγματίσει! Σκεφτόμουν και έβλεπα τον γιο μου που είναι ούτε δυο χρονών και δεν καταλαβαίνει πολλά-πολλά, πως κάποτε θα του λέμε “όταν ήσουν δύο χρονών και δεν καταλάβαινες, ήμασταν σε καραντίνα”» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια έκλεισε τη σκέψη της λέγοντας: «Μέχρι στιγμής υπάρχει ψυχραιμία και υπομονή», ενώ έδειξε πως η διάθεσή της αρχίζει και φτιάχνει μιας και αστειεύτηκε και με τον Κώστα Φραγκολιά με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε για την ηλικία του.

Στην εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε και για τη Φαίη Σκορδά η οποία ταλαιπωρείται από κορωνοϊό, λέγοντας:

«Να το αντιμετωπίσει ανώδυνα και η Φαίη και όλοι οι άνθρωποι που αυτή τη στιγμή νοσούν. Εμένα αυτό που σοκάρει και σας το είπα και από χθες, επειδή έτυχε και μιλήσαμε, είναι πώς είναι εντελώς ασυμπτωματική».

Θυμίζουμε, πως η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή συνεχίζει να μεταδίδεται κανονικά στον Alpha, σε αντίθεση με άλλα κανάλια που έχουν διακόψει τις ψυχαγωγικές εκπομπές, ωστόσο έχει περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα.