Η Ιωάννα Τούνη απαντά σε όσους σχολίασαν τη γυμναστική της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

«Δεν περιφρονώ το #menoumespiti»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ιωάννα Τούνη απαντά σε όσους σχολίασαν τη γυμναστική της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram να δώσει ένα τέλος στην ιστορία που έχει δημιουργηθεί και να απαντήσει σε όλους όσους τη σχολιάζουν επειδή επέλεξε να κάνει γυμναστική με τον σύντροφό της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πολλές αντιδράσεις φαίνεται πως προκάλεσε, ένα στόρι που ανέβασε χθες η Ιωάννα Τούνη, στο οποίο φαίνεται πως έχει πάει μαζί με τον αγαπημένο της για τρέξιμο στη Θεσσαλονίκη.

Οι followers της, έστειλαν βροχή από μηνύματα προκειμένου να της απαντήσουν και να αναφερθούν στο κίνημα των ημερών, #μένουμεσπιτι, με σκοπό τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Με τη σειρά της, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να απαντήσει σε όλα αυτά τα μηνύματα προκειμένου να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που φαίνεται να την έχει ταλαιπωρήσει εδώ και δύο μέρες.

Έτσι έγραψε μέσω Insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

«Με έχετε πρήξει για τις προηγούμενες ιστορίες μου, που τόλμησα και πήγα στην γειτονιά μου για τρέξιμο. Να σας ενημερώσω πως το #menoumespiti είναι κάτι το οποίο δεν το περιφρονώ καθόλου αλλά τηρώ προσωπικά. Και οι οδηγίες σχετικά με τον ιό υποδεικνύουν μεν να μένουμε σπίτι… αλλά φυσικά να βγαίνουμε όποτε είναι απαραίτητο!

Να πάμε δηλαδή στη δουλειά μας, στο σούπερ μάρκετ, στο φαρμακείο κλπ. Επίσης είναι σημαντικό για να διατηρήσουμε σε καλά επίπεδα το ανοσοποιητικό μας, να μας βλέπει ο ήλιος καθημερινά αλλά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΡΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΑ και εφαρμόζοντας τους κανόνες υγιεινής. Είδε κανείς συνωστισμό στα Story μου; Έλα τώρα φιλάκια και μένουμε σπίτι χωρίς να χώνουμε τη μύτη μας στο σπίτι του άλλου» έγραψε στο Instagram.

Ιωάννα Τούνη instagram

Αυτό ήταν το στόρι που είχε ανεβάσει η Ιωάννα Τούνη με τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι πολύ αγαπημένοι και μάλιστα περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Ιωάννα Τούνη γυμναστική