Θα «λιώσετε» μόλις δείτε τον μπαμπά της Ελένης Χατζίδου να τραγουδά στην κόρη της

Τι τραγούδι της είπε ο παππούς της για να την νανουρίσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα «λιώσετε» μόλις δείτε τον μπαμπά της Ελένης Χατζίδου να τραγουδά στην κόρη της

Ο μπαμπάς της Ελένης Χατζίδου είναι ο πιο τρυφερός παππούς και με το βίντεο που τραγουδά στην κόρη της θα «λιώσετε». Ο κύριος Τριαντάφυλλος την έβαλε να κοιμηθεί και της τραγούδησε για να την νανουρίσει, το πιο απίστευτο τραγούδι.

Η τραγουδίστρια και ο Ετεοκλής Παύλου υποδέχτηκαν στον κόσμο την μονάκριβη κορούλα τους τον περασμένο Σεπτέμβριο, λίγες εβδομάδες πριν παντρευτούν με πολιτικό γάμο. Από εκείνη την ημέρα πλέον σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Η κόρη τους είναι το επίκεντρο της ζωής τους και κύρια προτεραιότητα τους. Δεν θέλουν να την αφήνουν πολύ μόνη της, για αυτό και όταν τελειώνουν από όλες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αφιερώνουν όλο τον χρόνο τους στην μικρή.

Ο μπαμπάς της Ελένης Χατζίδου τραγούδησε στην κόρη της

Χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο που μας έκανε να «λιώσουμε». Συγκεκριμένα, ο μπαμπάς της τραγούδησε στην εγγονή του για να την νανουρίσει ένα απίστευτο τραγούδι. Ποιο ήταν αυτό; Του Μανώλη Ρασούλη «Πότε Βούδας, πότε Κούδας».

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεκλής Παύλο συμμετέχουν στο μουσικό show «Just the 2 of us» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του OPENtv και έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο. Ωστόσο, τα γυρίσματα του show σταμάτησαν λόγω του ιού κορωνοϊού που εξαπλώνεται ραγδαία και στην Ελλάδα.

Βέβαια, εμείς έχουμε σε βίντεο την πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού στο παιχνίδι. Ο Ετεοκλής Παύλου εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες και η αύρα τους πάνω στην σκηνή ήταν απερίγραπτη. Η κριτική επιτροπή τους αποθέωσε και πήραν πολύ θετικά σχόλια από όλους! Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν 27.