Αυτά έχει να πει η Ελένη Ράντου μετά από 9 ημέρες στο σπίτι - "Το πρώτο που αισθάνεσαι..."

Τι έγραψε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτά έχει να πει η Ελένη Ράντου μετά από 9 ημέρες στο σπίτι -

Με μια ημακροσκελή ανάρτησ στο Facebook η Ελένη Ράντου μιλά για τον κορωνοϊό και όλα όσα έχει αισθανθεί αυτές τις ημέρες. Το μήνυμά της δυνατό και ουσιαστικό, αξίζει να διαβαστεί! Δείτε τα όσα έγραψε η γνωστή ηθοποιός κατά την 9η ημέρα παραμονής της μέσα στο σπίτι.

Λέμε ότι το να είσαι στο σπίτι είναι το καλύτερο και σίγουρα πάντα μετά από ένα μαραθώνιο εργασίας χρειαζόμαστε την ξεκούραση. Επίσης αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να φροντίσουμε το σπίτι μας, αλλά και τους δικούς μας ανθρώπους, που ίσως να μην έχουμε τον χρόνο να το κάνουμε σωστά όταν τρέχουμε όλη μέρα.

Ωστόσο όταν κανείς μένει σπίτι τόσες μέρες και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τριγύρω είναι πολλές σκέψεις που μα περνούν από το μυαλό, τόσο για την κατάσταση που βιώνουμε, όσο και γενικότερα για την κοινωνία.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που αισθάνθηκε η Ελένη Ράντου μετά από 9 ημέρες παραμονής στο σπίτι λόγω κορωνοϊού;

Το ίδιο μάλλον σκέφτεται και η Ελένη Ράντου, η οποία έκανε την ανάρτηση που θα δείτε παρακάτω. Όπως γράφει η ηθοποιός το 'πρώτο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία, Πώς να διαχειριστείς την απώλεια στόχου".

"Φοβήθηκα. Πανικοβλήθηκα" γράφει ακόμα, ενώ στην συνέχεια αναφέρει ότι έχει δει αρκετές σειρές και έχει διαβάσει μερικά βιβλία αυτές τις ημέρες. Παράλληλα συνιστά να κλείσουμε την τηλεόραση καθώς είναι 'πηγή άγχους και πανικού". Επίσης είπε ακόμα ότι είναι ευχάριστο το ότι έχουμε ένα "κοινό εχθρό", ενώ ένιωσε ευγνωμοσύνη που ε΄χει δίπλα της την οικογένειά της! Να πούμε ότι η ηθοποιός είχε συγκλονίσει και όταν είχε μιλήσει για τον θάντο του Κώστα Βουτσά. Τα όσα είπε ράγισαν καρδιές.

Αναλυτικά το κείμενο που δημοσίευσε η Ελένη Ράντου

ΜΕΝΩ ΗΔΗ 9 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ

ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ

ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ

ΧΩΘΗΚΑΙ ΜΕΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΑΦΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΘΩ. .ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΑΛΛΟ

ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΑ 3, 4 ΒΙΒΛΙΑ, ΕΙΔΑ 5 , 6 ΣΕΙΡΕΣ,

ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΗΓΗ ΑΝΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ.- ΣΑΣ ΤΟ

ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ-.ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΟ- ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΩΣ ΤΟ

ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΞΟΡΚΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .

ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ

ΤΑΙΝΙΑ, ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΩΣ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΙΟ ΤΗΣ

ΓΡΙΠΗΣ , ΠΩΣ ΤΟ 2020 ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ,
ΠΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ . ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, ΒΡΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΧΘΡΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΚΟΙΝ/ΩΝ/ΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΟΡΘΙΑ.

Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΝΞΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ .

9 η ΗΜΕΡΑ ΜΕΝΩ ΣΠΙΤΙ