Κορωνοϊός: Θετική η ηθοποιός Όλγα Κουριλένκο

Το μήνυμα στους φαν της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετική η ηθοποιός Όλγα Κουριλένκο

Θετική βρέθηκε στον κορωνοϊό η ηθοποιός Όλγα Κουριλένκο, που έπαιξε ένα από τα "Bond Girls" στην μεγάλη οθόνη. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ποια η κατάσταση της;

Η Όλγα Κουριλένκο αποκάλυψε μέσα στο μήνυμα προς τους θαυμαστές της ότι έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό μετά από μία εβδομάδα με συμπτώματα πυρετού και κόπωσης, όπου και διαγνώστηκε θετική.

Η λίστα των διασήμων που γνωστοποιούν μέσω των social media ότι έχουν κολλήσει κορωνοϊό μεγαλώνει και δίνει παράδειγμα για να μείνουμε όλοι σε καραντίνα σπίτι μας. Μετά την ανακοίνωση που σόκαρε το Twitter χτες το βράδυ και όχι μόνο, ότι ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα διαγνώστηκε θετικός στον ιό, τώρα η Όλγα Κουριλένκο ανακοινώνει πως θα παραμείνει στο σπίτι της, όπως επιβάλουν οι κανόνες.

Τα λόγια του "Bond Girl", Όλγα Κουριλένκο όπου ανακοινώνει ότι είναι θετική στον κορωνοϊό

Χαρακτηριστικά ανέφερε η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, «Είμαι κλεισμένη σπίτι έχοντας βγει θετική μετά από εξέταση για τον κορωνοϊό. Στην πραγματικότητα ήμουν άρρωστη εδώ και περίπου μια εβδομάδα. Πυρετός και κόπωση είναι τα κύρια συμπτώματα που έχω. Φροντίστε τον εαυτό σας και πάρτε στα σοβαρά την κατάσταση!».

Όπως αναφέρει και το Hollywood Reporter, η ασθένεια της Κουριλένκο, που γνωρίσαμε μέσα από το “Quantum of Solace” το 2008, στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ, προέκυψε μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της νέας της ταινίας, με τίτλο «The Bay of Silence».

Δείτε αναλυτικά τα όσα ανέφερε και στην παρακάτω εικόνα, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει ήδη συγκεντρώσει πολλά σχόλια και ευχές για την γνωστή ηθοποιό και μοντέλο.

Η ίδια έσπευσε μάλιστα να δώσει τα "ευχαριστώ" της, απαντώντας στην ερώτηση του γιατί δεν είναι στο νοσοκομείο, λέγοντας πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος και πως προτεραιότητα έχουν οι ευπαθείς ομάδες.