Ντάρια Τουρόβνικ: Η πρώην παίκτρια του Survivor «πάγωσε» από το κρύο έξω super market

Η χιουμοριστική ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντάρια Τουρόβνικ: Η πρώην παίκτρια του Survivor «πάγωσε» από το κρύο έξω super market

Όπως όλος ο κόσμος, έτσι και η Ντάρια Τουρόβνικ το μοντέλο που γνωρίσαμε από το Survivor προσπαθεί να προσαρμοστεί με τα σημερινά δεδομένα λόγω κορωνοϊού. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, πήγε σε super market για να πάρει κάποια αναγκαία πράγματα και όπως είπε όσο περίμενε απέξω «πάγωσε» από το κρύο.

Η Ντάρια, κατάγεται από την Ουκρανία και είναι φοιτήτρια στο τμήμα διοίκηση επιχειρήσεων και από τα δεκατέσσερα της ασχολείται με το μόντελινγκ. Επίσης έχει ασχοληθεί και με το χορό άλλα και το στίβο. Όπως μάλιστα, έχει δηλώσει η ίδια είναι δραστήρια ως άνθρωπος και ζωηρή.

Για το λόγο αυτό δεν φοβάται να βγει έξω, πάντα ωστόσο με προσοχή για να πάρει πράγματα που χρειάζεται από το super market. Μάλιστα, θέλησε για να ηρεμήσει τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνει μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πάγωσε» από το κρύο έξω το super market η Ντάρια Τουρόβνικ του Survivor

Συγκεκριμένα, η Ντάρια Τουρόβνικ τράβηξε μια φωτογραφία από το super market που βρέθηκε για να ψωνίσει και όπως είπε όσο περίμενε για να μπει μέσα «πάγωσε» από το κρύο που είχε, μιας και ήταν και βράδυ. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση της έγραψε «Έχω παγώσει έξω από το σούπερ αύριο παίζει να έχω πυρετό και χωρίς κορόνα».

Ντάρια Τουρόβνικ Survivor

Να πούμε τον περασμένο Μάϊο η Ντάρια χώρισε με τον σύντροφο της και έκτοτε να δίνει περισσότερο έμφαση στο επαγγελματικό κομμάτι θέλοντας να εξελιχθεί στον χώρο του μόντελινγκ και παράλληλα να τονώσει και την ψυχολογία της.

TAGS