Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ρίξει ακόμη ρολά η εκπομπή «Ελένη»

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ρίξει ακόμη ρολά η εκπομπή «Ελένη»

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την προβολή της εκπομπής της, τόσο χθες όσο και σήμερα, θέλησε να αποκαλύψει στον αέρα του ALPHA, το λόγο που ακόμη δεν έχουν ρίξει ρολά λόγω του κορωνοϊού. Αφού, να σημειώσουμε πως σχεδόν όλες οι εκπομπές είναι από χθες σε επανάληψη.

Όλα τα κανάλια έχουν πάρει τα μέτρα τους με σκοπό την προστασία των εργαζομένων τους αλλά και για να μην εξαπλωθεί περισσότερο ο ιός. Για το λόγο αυτό γυρίσματα σειρών, αλλά και σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας.

Γιατί δεν έχει ρίξει ρολά η Ελένη;

Η παρουσιάστρια σήμερα στην εκπομπή θέλησε να αποκαλύψει το λόγο που και η ίδια δεν μένει στο σπίτι της σε «καραντίνα» και πηγαίνει στο κανάλι.

«Μη νομίζετε πως δεν έχουμε μέσα μας έναν φόβο και εμείς. Κάποιοι γράφετε "σας ευχαριστούμε που είσαστε εκεί και μας ενημερώνετε". Κάποιοι άλλοι "εσείς που μας λέτε να μείνουμε σπίτι είσαστε εκεί;" Καλά τι φαντάζεστε; Ότι ο καθένας έτσι εύκολα παίρνει το καπελάκι του και φεύγει; Τόσο απλά είναι τα πράγματα νομίζετε;

Έχεις και λίγο μέσα σου συνείδηση. Κοιτάς δίπλα σου και λες τι γίνεται; Από εκεί έφυγαν, οι άλλοι είναι άρρωστοι, παρουσιάστηκαν κρούσματα… Τι να πούμε κι εμείς χωρίς να έχουμε κρούσματα, πάμε κι εμείς; Λέτε εμείς να μη θέλουμε να κάτσουμε στο σπίτι μας; Αν μας πουν από τη δουλειά μας. Παρακολουθούμε και το πάμε κι εμείς μέρα μέρα.

Εγώ είχα την ανάγκη να σας τα πω αυτά γιατί με βλέπατε χθες, με βλέπετε σήμερα, μπορεί να με δείτε και αύριο… Ο καθένας τσεκάρει τον εαυτό του και βλέπει. Είμαστε καλά; Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι προς το παρόν» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

Να πούμε πως στον ALPHA, λόγω κορωνοϊού σταμάτησαν μέχρι νεωτέρας τα γυρίσματα αγαπημένης καθημερινής σειράς.