Ελένη: Αποκάλυψε τι κάνει στην καραντίνα - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα παιδιά

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Αποκάλυψε τι κάνει στην καραντίνα - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα παιδιά

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τι κάνει τώρα που είναι σε καραντίνα και ποιο είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα μεγαλύτερα παιδιά της. Η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της μας ενημέρωσε πώς περνάει την καθημερινότητα της.

H παρουσιάστρια όπως και ολόκληρη η χώρα μένει σπίτι για να προστατευτεί και βγαίνει μόνο για να πάει στη δουλειά της στο στούντιο του Alpha.

Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε άλλωστε και ποιος ο λόγος που την βλέπουμε ακόμα. «Εγώ είχα την ανάγκη να σας τα πω αυτά γιατί με βλέπατε χθες, με βλέπετε σήμερα, μπορεί να με δείτε και αύριο… Ο καθένας τσεκάρει τον εαυτό του και βλέπει. Είμαστε καλά; Είμαστε εδώ, είμαστε όρθιοι προς το παρόν» είπε, μεταξύ άλλων»

Τι κάνει όμως η Ελένη Μενεγάκη στην καραντίνα και ποια τα προβλήματα της με τα παιδιά

Στο σπίτι της είναι τα παιδιά και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, ενώ η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου και ο πατριός της, Στέλιος βρίσκονται στην Κάρυστο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε τι κάνει μέσα στο σπίτι με τα παιδιά της που δεν μπορούν να βγουν και τα σχολεία είναι κλειστά .«Προτιμώ το χρόνο που έχω τώρα να τον περνώ με τα παιδιά μου… Μέσα στο σπίτι μας γίνεται χαμός.

Όταν και αυτά τα παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα μέσα στο σπίτι, δεν είναι εύκολο! Να λέμε τις αλήθειες μας,Παππούδες και γιαγιάδες μακριά, όσοι βέβαια μπορούν για να τους προστατέψουν…

Ευτυχώς που μεγάλωσαν τα παιδιά μου κι έχω ένα μικρό και τα μεγάλα βέβαια έχουν άλλα ζόρια… Τι να κάνουν ρε παιδιά όλη μέρα κλειδωμένα μέσα στο σπίτι; Δε θα έχουν εκνευρισμό; Πόσο να ασχοληθούν με τα διαβάσματα τους;» είπε.

Να πούμε πως στον ALPHA, λόγω κορωνοϊού σταμάτησαν μέχρι νεωτέρας τα γυρίσματα αγαπημένης καθημερινής σειράς.