Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Έτσι βρήκε τα σούπερ μάρκετ στην Στοκχόλμη!

Δείτε το βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Έτσι βρήκε τα σούπερ μάρκετ στην Στοκχόλμη!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, που ζει στην Στοκχόλμη, ανέβασε ένα βίντεο με το πώς βρήκε το σούπερ μάρκετ, στο οποίο πήγε. Οι εικόνες είναι ενδεικτικές του πανικού που έχουμε με τον κορωνοϊό και από ότι φαίνεται και εκεί τα πράγματα είναι τεταμένα.

Αυτές τις ημέρες δεν είναι λίγες οι ειδήσεις που έρχονται για τα σούπερ μάρκετ, τα οποία μετατρέπουν τα ωράρια τους και παίρνουν έκτακτα μέτρα, για να συνδράμουν με την σειρά τους στην αποφυγή εξάπλωσης του ιού. Μερικές από τις εικόνες που μας έρχονται δείχνουν τον κόσμο να είναι μια 'ανάσα" από το να παίξει ξύλο, για να πάρει ορισμένα βασικά αγαθά.

Δείτε σε τι κατάσταση ήταν τα σούπερ μάρκετ της Στοκχόλμης - Έτσι τα βρήκε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου!

Βάσει και του βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Πασχαλίδου. και στην Στοκχόλμη η κατάσταση είναι ακραία, καθώς τα ράφια είναι κυριολεκτικά άδεια! όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν, δεν υπάρχει τίποτα. Τα έχουν εξαφανίσει όλα!

Η ίδια ανέβασε μαζί με το βίντεο και ένα κείμενο γραμμένο στα Αγγλικά στο οποίο λέει μεταξύ άλλων ότι πήγαν σε δύο σούπερ μάρκετ και η εικόνα ήταν η ίδια. Δεν υπήρχαν ούτε μακαρόνια, ούτε ρύζι. Τίποτα. Μάλιστα η ίδια εξέφρασε την αγωνία της για το τι να κάνει με το παιδί της και αν πρέπει να το στείλει στο σχολείο ή όχι.

Η ίδια ανέφερε ακόμα ότι ενώ στην αρχή ήταν ψύχραιμη πλέον δεν ξέρει τι να κάνει καθώς ο κόσμος εκεί αντιδρά διαφορετικό από ότι στην χώρας μας. Να πούμε ότι στην Ελλάδα, πέρα από τις όποιες αλλαγές έχουμε στα σούπερ μάρκετ, θα έχουμε και περιορισμούς στις λαϊκές αγορές. Τι ακριβώς θα ισχύει τις επόμενες ημέρες;