Πιάσαμε το «Νικηφόρο» από τις Άγριες Μέλισσες με την σύντροφό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Ήταν και η "πεθερά" μαζί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιάσαμε το «Νικηφόρο» από τις Άγριες Μέλισσες με την σύντροφό του

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr έπιασε το "Νικηφόρο", Αναστάση Ροϊλό από τις Άγριες Μέλισσες με την σύντροφό του και... έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Μία σχέση που ξεκίνησε μπροστά στις κάμερες, αλλά εξελίσσεται με μεγάλο ενδιαφέρον και στα παρασκήνια. Την επαγγελματική ευτυχία που βιώνουν ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη με τις «Άγριες Μέλισσες», ήρθε να ολοκληρώσει η ηρεμία που βιώνουν στην προσωπική τους ζωή, αφού το τελευταίο διάστημα είναι μαζί, φροντίζοντας ωστόσο να κρατούν χαμηλούς τόνους.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Ο «Νικηφόρος» βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στο θέατρο «Άλφα» μαζί με τη μητέρα της τηλεοπτικής του γυναίκας, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Μπλε», όπου πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχαλάκη και το YOU τους συνάντησε κατά αποκλειστικότητα μαζί. Το ζευγάρι μπορεί να δείχνει αμήχανο αντικρίζοντας κάθε φορά τους φωτογράφους, παρ'όλα αυτά δεν έχουν μιλήσει ακόμα δημόσια για τον έρωτά τους και τη σχέση τους, χωρίς ωστόσο να διαψεύδουν τίποτα.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες

Άγριες Μέλισσες Νικηφόρος

Άγριες Μέλισσες  Ασημίνα

«Δεν θέλω να απαντάω για αυτά τα θέματα. Είναι αυτό που λέμε, προσωπική ζωή. Είναι δική μου και την κρατάω για μένα», έχει πει πρόσφατα η Εριέττα Μανούρη για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και το Διαφάνι από τις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές δυο ύποπτα κρούσματα έκαναν την εμφάνισή τους στις Άγριε Μέλισσες, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας - δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ. Το Διαφάνι μπήκε σε καραντίνα αυτή την εβδομάδα και εξυπακούεται πως πάγωσαν τα γυρίσματα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έλαβαν όλα τα κανάλια. Το κενό που δημιουργείται στο πρόγραμμα θα καλυφθεί με διπλές επαναλήψεις επεισοδίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ