MasterChef: Η Μαριάννα Πουλμέντη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Σε ποιους αναφέρθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η Μαριάννα Πουλμέντη έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Η Μαριάννα Πουλμέντη λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το MasterChef, θέλησε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να μιλήσει για την τρομερή εμπειρία που έζησε στον διαγωνισμό.

Η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν πολύ απαιτητική και δυσκόλεψε αρκετά τους παίκτες, οι οποίοι έδειξαν μεγάλες αδυναμίες στις προσπάθειές τους, γεγονός που παραξένεψε τους κριτές.

Αυτή που δεν τα κατάφερε τελικά ήταν η Μαριάννα, η οποία είχε τις περισσότερες αστοχίες στο πιάτο της και έτσι χρειάστηκε να φύγει από το MasterChef, ενώ Ηρακλής και Δημοσθένης συνέχισαν στο διαγωνισμό.

Με τη σειρά της, η νεαρή μαγείρισσα θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα μετά την αποχώρησή της, στο οποίο αναφέρθηκε στο παιχνίδι αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα σε αυτό, που την έκαναν να δείξει έναν πιο σκληρό εαυτό.

Το μήνυμά της:

«Ήρθε η ώρα να φύγω και εγώ!!!! Ήταν η πιο όμορφη εμπειρία που έχω ζήσει στα 20 μου χρόνια πραγματικά. Παρόλα αυτά χαίρομαι γιατί έμειναν αξιόλογοι μάγειρες-άνθρωποι στο παιχνίδι, γνώρισα πραγματικά ανθρώπους που θα μου λείψουν πάρα πολύ και σίγουρα θα τα πούμε και έξω απ' το παιχνίδι. Ήταν μια όμορφη εμπειρία υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, είναι δύσκολη η συγκατοίκηση, τα παραείπα και εγώ αλλά αυτά ένιωθα.

Παρόλα αυτά ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με υποστηρίζει και θέλω πολύ να απαντήσω σε όλα σας τα μηνύματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην υπάρξουν απώλειες. Μείνετε σπίτι όπως μέναμε και εμείς τόσο καιρό και αντέξαμε» έγραψε στο Instagram.

Μαριάννα Πουλμέντη masterchef