Η ανακοίνωση του ALPHAtv για τους εργαζομένους - Τα αυστηρά μέτρα προστασίας

Έτσι διαφυλάσσουν την υγεία τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του ALPHAtv για τους εργαζομένους - Τα αυστηρά μέτρα προστασίας

Με μια ανακοίνωση μέσω του δελτίου ειδήσεων, ο ALPHA ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό για τα αυστηρά μέτρα προστασίας που λαμβάνει με σκοπό οι εργαζόμενοι του σταθμού, να μην προσβληθούν από τον φονικό ιό κορωνοϊό. Τόσο οι δημοσιογράφοι, όσο και οι τεχνικοί.

Σχεδόν όλα τα κανάλια έχουν κατεβάσει ρολά στις ψυχαγωγικές τους εκπομπές, λόγω της εξάπλωσης του ιού με τις ενημερωτικές να έχουν περισσότερο χρόνο στον αέρα με σκοπό την ενημέρωση για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Τρις εκπομπές του SKAI έχουν μπει στο «πάγο» μέχρι νεωτέρας, ενώ και το Πρωινό του ΑΝΤ1, μετά την αποκάλυψη πως η Φαίη Σκορδά έχει προσβληθεί από τον ιό.

Ο ALPHA ωστόσο, δεν έχει σταματήσει καμία από τις εκπομπές του, καθώς μέχρι στιγμή δεν έχουν κανένα κρούσμα, επιβεβαιωμένο αλλά και ύποπτο. Για όλους όσοι μένουν σπίτι, ο ALPHAtv έχει ενισχύσει το κομμάτι της ενημέρωσης και βρίσκεται και στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Βέβαια, τόσο δημοσιογράφοι όσο και τα τεχνικά συνεργεία παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα.

Τα αυστηρά μέτρα προστασίας του ALPHAtv για τους εργαζόμενους - H ανακοίνωση

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έβγαλαν στο δελτίο ειδήσεων, πριν από κάθε ρεπορτάζ που πραγματοποιούν, τα συνεργεία εξωτερικών μεταδόσεων, παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Απολυμάνσεις γίνονται συνεχώς σε όλο τον εξοπλισμό, ενώ μέσα ατομικής προστασίας, όπως μάσκες και γάντια φορούν συνέχεια οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί. Τόσο για την δική τους υγεία, όσο και τον συνανθρώπων τους. Συνεργεία και δημοσιογράφοι έχουν εφαρμόσει επίσης τη χρήση ειδικού εξαρτήματος κατά την ηχοληψία.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο