Να τι κάνει μέσα στο σπίτι η Χριστίνα Μπόμπα - Μας έδωσε ιδέα!

Και μια κλεφτή ματιά στο σαλόνι της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Να τι κάνει μέσα στο σπίτι η Χριστίνα Μπόμπα - Μας έδωσε ιδέα!

Η Χριστίνα Μπόμπα μας έδωσε ακόμα μια ιδέα για το πως μπορούμε να περάσουμε τον χρόνο μας μέσα στο σπίτι. Η ίδια έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό και έτσι είναι σε αυτο - καραντίνα! Μάλιστα στην φωτογραφία που ανέβασε, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και το σαλόνι της!

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τα πρώτα κρούσματα του ιού που είχαμε στο χώρο των celebrities, με την ίδια να κάνει την σχετική ανακοίνωση, μέσα και από βίντεο που ανέβασε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram. Όλες αυτές τις ημέρες η όμορφη influencer μας έχει δείξει, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τι κάνει μέσα στο σπίτι για να μην βαριέται.

Αυτή τη φορά η Μπόμπα βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να περάσει μερικές ώρες, ο οποίος κάνει καλό τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχή. Η ίδια μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία με την ίδια να είναι στο σαλόνι του σπιτιού της και έτσι είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε και μια κλεφτή ματιά, μέσα στον χώρο της! Έχουμε να πούμε ότι μοιάζει πολύ ωραίο, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς στην φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Τι έκανε λοιπόν η Χριστίνα Μπόμπα μέσα στο σπίτι της και μας έδωσε μια νέα ιδέα;

Η Μπόμπα λοιπόν αποφάσισε να το ρίξει στον διαλογισμό, καθώς πέρα από το σώμα βοηθάει και την ψυχή μας, ενώ είναι ένας καλός τρόπος για να ηρεμήσει κανείς. Και αυτές τις ημέρες, που οι εξελίξεις τρέχουν η ηρεμία και κυρίως η ψυχραιμία, είναι το ζητούμενο!

"Διαλογισμός μια ωραία ιδέα να ξεκινήσουμε κάτι καλό για την ψυχή μας και το μυαλό μας!
Τώρα που έχουμε χρόνο και #μένουμεσπίτι

ΥΓ. Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα σας και το ενδιαφέρον σας. Είστε ένας από τους λόγους για να είμαστε ευγνώμονες στη ζωή μας!" έγραψε στην ανάρτησή της.

Όπως προαναφέραμε ο influencer, που χθες έστειλε ένα ακόμα μήνυμα για τον κορωνοϊό, μέσα από την εικόνα που ανέβασε μας έδωσε και την ευκαιρία να δούμε το σαλόνι του σπιτιού της που είναι μέσα στο χρώμα!

Δείτε την φωτογραφία