Με συμπτώματα κορωνοϊού και η Σοφία Φαραζή

Τι ανακοίνωσε η ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με συμπτώματα κορωνοϊού και η Σοφία Φαραζή

Η Σοφία Φαραζή, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει εμφανίσει και αυτή συμπτώματα κορωνοϊού, όπως πολλοί διάσημοι Έλληνες τις τελευταίες μέρες.

Η ηθοποιός μέσα από μία σειρά insta story, μίλησε για την κατάσταση της υγείας της, αναφέροντας αρχικά πως φέρει μερικά από τα συμπτώματα του επικίνδυνο ιού, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία αναφορά στον ιό.

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία από το κρεβάτι της και έγραψε:

«Δέκατα έχω, βήχα έχω, κόπωση και πονοκέφαλο έχω».

Στη συνέχεια έστειλε ένα μακροσκελές μήνυμα σε όλους όσους τη ρώτησαν εάν έχει νοσήσει από κορωνοϊό

Λίγες ώρες μετά το story της με τα συμπτώματα, η ηθοποιός θέλησε να εξηγήσει πως προς το παρόν δεν ξέρει αν έχει κορωνοϊό, ωστόσο προληπτικά μένει κλεισμένη στο σπίτι της.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον. Ο γιατρό μου με συμβούλευσε να παραμείνω σπίτι και να μην έρθω σε επαφή με κανέναν. Τα συμπτώματα είναι ίδια με του ιού, αλλά χωρίς εξέταση δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Το αντιμετωπίζουμε όμως σαν να νοσώ, για το καλό όλων. Να σας πω ότι, επηρεασμένη με όσα ακούμε και βλέπουμε, στην αρχή των συμπτωμάτων με έπιασε ένας μικρός πανικός. Ήθελα να εξεταστώ και να μάθω. Ο φόβος μου ήταν κυρίως για τους γονείς μου.

Αν το έχω; Αν τους έχω κολλήσει; Όμως η συγκεκριμένη κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία. Παίρνουμε μια ανάσα, αφήνουμε χώρο στα νοσοκομεία για αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη και μένουμε σπίτι, για το καλό μας και κυρίως για το καλό των συγκατοίκων μας. Και με το συγκάτοικος εννοώ όλους όσους μοιραζόμαστε τούτο τον κόσμο» έγραψε.

Σοφία Φαραζή instagram

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος το ανακοίνωσε μέσα από τη στήλη του στην Καθημερινή.