Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε τραγούδι για τον... κορωνοϊό - Άκουσε το!

Πώς λέγεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε τραγούδι για τον... κορωνοϊό - Άκουσε το!

Τέλειο! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η παρέα του στο 'Sfera 102,2" έκαναν το πιο επίκαιρο τραγούδι των ημερών, καθώς έχει να κάνει με τον κορωνοϊό. Μάλιστα ο τίτλος του είναι "Τα χεράκια θα πλύνω". Ακούστε το κομμάτι στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Μέσα στο πνεύμα των ημερών ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι συνεργάτες του, καθώς δημιούργησαν έναν τραγούδι που αρμόζει τέλεια στα όσα ζούμε αυτές τις ημέρες, ενώ βοηθά και τα μικρά παιδιά! Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής έκανε και σχετική ανάρτηση, με το συγκεκριμένο κομμάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "τα χεράκια θα πλύνω" και τους στοίχους έχει γράψει ο Αρναούτογλου. Η μουσική από την άλλη μεριά έχει δημιουργηθεί από τον Γιώργο Λιανό. Το τραγούδι μπορεί να είναι για τα μικρά παιδιά, ωστόσο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα ο ίδιος ο παρουσιαστής του ανέβασε στο Instagram και μπορείτε να το βρείτε και εσείς!

Ακούστε το τραγούδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό!

Ειδικότερα ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε το κομμάτι στο κοινωνικό δίκτυο και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"ΠΡΩΙΝΟ SFERA – «Tα χεράκια θα πλύνω» . Ένα τραγούδι που το φτιάξαμε όλοι μαζί εδώ στο πρωινό του Sfera με πολύ αγάπη για μικρούς και μεγάλους… μπορείτε να το βρείτε στο youtube με τον τίτλο “Τα χεράκια θα πλύνω» και να μάθετε να το τραγουδάτε με τα παιδιά σας ώστε να μην βαριούνται να πλένουν τα χέρακια τους 20 δευτερόλεπτα άλλα αντιθέτως να το κάνουν και με τεράστια χαρά… στείλτε το παντού!!!!¨. Να πούμε ότι ο Αρναούτογλου 'έφερε" σεισμό στα νούμερα με το The 2night Show. Δείτε πόσο έκανε!

Ορίστε και το τραγούδι τους