Δανάη Μιχαλάκη: Τρυφερές αγκαλιές για την τηλεοπτική «Δρόσω» στο σαλόνι της

Ποιος πόζαρε αγκαλιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μιχαλάκη: Τρυφερές αγκαλιές για την τηλεοπτική «Δρόσω» στο σαλόνι της

Μέσα στο σπίτι της παραμένει και η Δανάη Μιχαλάκη, η ηθοποιός που στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», υποδύεται την «Δρόσω» την μια από τις τρεις αδερφές. Μάλιστα, οι αγκαλιές στον σαλόνι με το σκύλο της, στον οποίο έχει τεράστια αδυναμία δεν έχουν τέλος.

Την γνωρίσαμε μέσα από την δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και δεν άργησε να γίνει αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Έχοντας, σταματήσει τα γυρίσματα της σειράς λόγω του κορωνοϊού έχει βρει περισσότερο χρόνο για να αφιερώσει στην ίδια, όπως και στον σύντροφο της.

Η Δανάη Μιχαλάκη, εδώ και αρκετό καιρό ζει έναν όμορφο έρωτα με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο νεαρός ηθοποιός μάλιστα, πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη σειρά του Alpha «Σπίτι είναι». Το ζευγάρι φέρεται να είναι μαζί από το καλοκαίρι, που έκαναν διακοπές στην Κίμωλο, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψουν ότι είναι μαζί.

Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αναφερθεί αρχικά μόνο μία φορά τον Γιώργο Παπαγεωργίου, γράφοντας πως είναι ο φωτογράφος ενός πορτρέτου τους σε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τρυφερές αγκαλιές για την τηλεοπτική «Δρόσω» στο σαλόνι της

Ωστόσο, δεν έχει μεγάλη αδυναμία στον σύντροφο της, αλλά και στον σκύλος της με τον οποίο τώρα στο σπίτι περνάνε πολλές ώρες μαζί αγκαλιά. Με τους διαδικτυακούς της φίλους μοιράστηκε με πολύ τρυφερή φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα της «Μένουμε σπίτι..!».

Η ηθοποιός ακολουθεί όλα τα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση, τόσο για την προστασία της δικής της υγείας, όσον και για των ανθρώπων που αγαπά.