My style rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη - Tι συνέβη

Έτρεξαν να την ηρεμήσουν οι συμπαίκτριες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My style rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη - Tι συνέβη

Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Tι συνέβη και για ποιο λόγο έτρεξαν και οι συμπαίκτριες της να την παρηγορήσουν που δεν ήταν καλά.

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του “My style rocks” η Κιάρα Μαρκέζη και οι συμπαίκτριες της έτρεξαν να την παρηγορήσουν. Για ποιο λόγο όμως δεν άντεξε και ξέσπασε;

Τι συνέβη και ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα

H διαγωνιζόμενη άκουσε αρνητικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και παράλληλα έχασε 2,5 βαθμούς αφού όπως είπαν ήταν εκτός κόνσεπτ.

Όταν επέστρεψε στην θέση της ξέσπασε σε κλάματα, γιατί η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει αυτή την εβδομάδα είναι πολύ χαμηλή και φοβάται πως ίσως είναι αυτή που θα αποχωρήσει στο Gala.

Η Ζάνα αλλά και η Αρετή προσπάθησαν να την ηρεμήσουν. Δείτε και ποια παίκτρια κέρδισε χθες

Μάλιστα τσακώθηκε και με την Ευρυδίκη για τις "κλίκες". Έγινε λόγος για κλίκες και χωρισμένες ομάδες, με την Ευρυδίκη να δείχνει και τον τρόπο που βαθμολογεί η ίδια ώστε να μην γίνει ορατό τι βάζει.

Η Κιάρα φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη με όσα άκουγε από την συμπαίκτριά της και της είπε σε έντονο ύφος; «Έχεις αποδείξεις ότι συζητάμε για τον βαθμό;»

Ωστόσο να θυμίσουμε πως από την Παρασκευή το My Style Rocks θα "παγώσει" λίγο λόγο του ιού.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα υπάρχουν 417 επιβεβαιωμένα κρούσματα και νεκροί, το κανάλι του Φαλήρου προχωρά σε νέα τροποποίηση του καθημερινού του προγράμματος όπου δεν θα έχει θέση το ριάλιτι με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη.

Σε συνέχεια, λοιπόν, της αναστολής των γυρισμάτων κάθε ψυχαγωγικού προγράμματος, ο ΣΚΑΪ επιλέγει να ρίξει αυλαία στο My Style Rocks την Παρασκευή 20 Μαρτίου καθώς και δεν υπάρχει περαιτέρω περιθώριο γυρισμένων επεισοδίων.

Το κενό του My Style Rocks θα καλύψουν, από την προσεχή κιόλας Δευτέρα, η Τούρκικη σειρά “Φτερωτός Θεός” με καινούργια επεισόδια καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών “Guess my age” και “Ο πιο αδύναμος κρίκος”.