My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, μία παίκτρια κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από τις συμπαίκτριες.

Τα κορίτσια που κατάφεραν με το στυλ τους κέρδισαν την κριτική επιτροπή αλλά και τις διαγωνιζόμενες για σήμερα ήταν η Στέλλα Πάσσαρη που συγκέντρωσε 11,1 βαθμούς, ενώ στην δεύτερη θέση υπήρξε ισοβαθμία ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Τόνια Κούμπα, αφού και οι δύο είχαν από 10,4 βαθμούς.

Οι υπόλοιπες παίκτριες αποφάσισαν πως εκείνη που τελικά θα πάρει τη νίκη και τον extra βαθμό για το επόμενο Gala σήμερα θα είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Στην τελευταία θέση για σήμερα βρέθηκε η Κιάρα Μαρκέζη με 4,7 βαθμούς.Δείτε και ποια παίκτρια κέρδισε χθες

Πριν την νικήτρια της ημέρας όμως η Κιάρα Μαρκεζή ξέσπασε σε κλάματα

Ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα Μαρκέζη στο σημερινό επεισόδιο του My style rocks. Tι συνέβη και για ποιο λόγο έτρεξαν και οι συμπαίκτριες της να την παρηγορήσουν που δεν ήταν καλά.

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του “My style rocks” η Κιάρα Μαρκέζη και οι συμπαίκτριες της έτρεξαν να την παρηγορήσουν. Για ποιο λόγο όμως δεν άντεξε και ξέσπασε;

Τι συνέβη και ξέσπασε σε κλάματα η Κιάρα

H διαγωνιζόμενη άκουσε αρνητικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και παράλληλα έχασε 2,5 βαθμούς αφού όπως είπαν ήταν εκτός κόνσεπτ.

Όταν επέστρεψε στην θέση της ξέσπασε σε κλάματα, γιατί η βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει αυτή την εβδομάδα είναι πολύ χαμηλή και φοβάται πως ίσως είναι αυτή που θα αποχωρήσει στο Gala.

Η Ζάνα αλλά και η Αρετή προσπάθησαν να την ηρεμήσουν.