Kορωνοϊός: Θετική η «Ρακέλ» του «La Casa De Papel»

Το ανακοίνωσε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Kορωνοϊός: Θετική η «Ρακέλ» του «La Casa De Papel»

Θετική στον Kορωνοϊό βρέθηξε και η «Ρακέλ» του «La Casa De Papel» ή αλλιώς κατά κόσμον Ιτσιάρ Ιτούνο. Η ηθοποιός έκανε η ίδια την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Ο κορωνοϊός χτύπησε και την αγαπημένη σειρά «La Casa De Papel», αφού η Ιτσιάρ Ιτούνο, η ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο της Ρακέλ, ανακοίνωσε μέσω του Instagram ότι έχει προσβληθεί κι εκείνη από τον ιό.

Καθησύχασε ωστόσο ότι νιώθει καλά και η κατάστασή της δεν είναι σοβαρή, τονίζοντας ότι θα μείνει σε καραντίνα 15 ημερών και καλώντας άπαντες ν’ αντιμετωπίσουν εξίσου σοβαρά την κατάσταση.

Να πούμε ότι οι εξελίξεις "τρέχουν' και στην Τουρκία με τον Ερντογάν να κλείνει τα σύνορα με Ελλάδα αλλά και Βουλγαρία.

πηγή: athensmagazine.gr

Ποια είναι η Ιτσιάρ Ιτούνο που είναι θετική στον Kορωνοϊό

Η Ιτούνιο σπούδασε υποκριτική στη θεατρική σχολή του Μπασαούρι. Σπούδασε κοινωνιολογία. Η μητρική της γλώσσα είναι τα Καστιλιάνικα, αλλά έμαθε τα βάσκικα στην ηλικία των 19, κάτι που της επέτρεψε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές σε Βασκικά δημόσια κανάλια.

Η πρώτη της εμφάνιση ήταν στη Βασκική ταινία Agur Olentzero, agur (Αντίο Ολεντσέρο, Αντίο) η οποία κυκλοφόρησε το 1997.

Το 2001 κέρδισε ρόλο στην Βασκική σαπουνόπερα Goenkale. Σε αυτή την τηλεοπτική σειρά, έπαιζε τον ρόλο της Νεκάνε Μπεϊτία, μιας λεσβίας αστυνομικίνας από το φανταστικό χωριό Αράλδε. Έπαιξε το ρόλο μέχρι το 2015, όταν η εκπομπή σταμάτησε να παράγεται. Τότε έγινε διάσημη στην χώρα Χώρα των Βάσκων.

Συνέχισε να εργάζεται ως ηθοποιός, πρωταγωνιστώντας στις ταινίες Loreak (ισπανική υποψηφιότητα για τα βραβεία Όσκαρ) και Igelak, οι οποίες κυκλοφόρησαν το 2015 και το 2016 αντίστοιχα.] Το 2017, έφυγε από τη Χώρα των Βάσκων για να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά La Casa de Papel (αρχική παραγωγή του Antena 3 αλλά αποκτήθηκε από την Netflix) στο ρόλο της Ρακέλ Μουρίγιο, μιας διαπραγματεύτριας της αστυνομίας.

Εκτός από τους ρόλους της στη τηλεόραση, τον κινηματογράφο και το θέατρο, τραγουδάει στις μπάντες Dangiliske, EZ3, και INGOT.