Η απίστευτη ατάκα της Soula Glamourous στην Μαρία Ηλιάκη

Τι είπε για τον σύντροφό της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η απίστευτη ατάκα της Soula Glamourous στην Μαρία Ηλιάκη

Δεν θα πιστέψετε την απίστευτη ατάκα της Soula Glamourous στην Μαρία Ηλιάκη! Τι είπε για τον σύντροφό της και "έριξε" το instagram; Τα σχόλια "έπεσαν" βροχή, με τις δυο τους να προκαλούν πολύ γέλιο στα κοινωνικά δίκτυα.

Η γνωστή παρουσιάστρια όπως έχει γίνει γνωστό είναι ερωτευμένη με τον Στέλιο Μανουσάκη, και δεν το κρύβει. Ο ίδιος ωστόσο ζει και εργάζεται στην Ελβετία.

Κάτι που φυσικά λόγω της πανδημίας έχει φέρει τα πάνω - κάτω στην ζωή της παρουσιάστριας, μιας και κανένας δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του.

Παρόλα αυτά η Μαρία Ηλιάκη δεν πτοήθηκε και θέλησε να μιλήσει με τον αγαπημένο της μέσω των social media. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί την προσωπική της στιγμή, όπου μίλησε με τον αγαπημένο της μέσω υπολογιστή και να δείξει στους θαυμαστές της πως ακόμα και αν υπάρχει κρίση λύσεις υπάρχουν.

Αυτή της η φωτογραφία λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είχε ως αποτέλεσμα τα μηνύματα να πέσουν σαν βροχή, με την Soula Glamourous να σχολιάζει επίσης χαρακτηριστικά, "Ωραίο γκομενέτο". Η απάντηση της παρουσιάστριας με το που το είδε ήταν να "λιώσει" στα γέλια και να σχολιάσει δημοσίως, "Σε λατρεύω".

Δείτε την απίστευτη ατάκα της Soula Glamourous στην Μαρία Ηλιάκη

Το στιγμιότυπο όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε "χαμό" στα social media, τόσο της Μαρίας Ηλιάκη, όσο και της Soula Glamourous.

Soula Glamourous Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη μιλάει για τις κρίσιμες μέρες, «Δεν είμαι καλά ψυχολογικά»

Η Μαρία Ηλιάκη δε δίστασε να μιλήσει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, για τις δύσκολες ώρες που περνάει λόγω της καραντίνας.

Κάνοντας λοιπόν μία σειρά από InstaStory, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε για όσα νιώθει, αποκαλύπτοντας πως της λείπει ο σύντροφός της, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη και περνάει πολλές ώρες, και πως δεν θέλει να είναι μόνη της.

«Κατά τ’ άλλα σήμερα είμαι πάρα πολύ χάλια ψυχολογικά. Έχω και εγώ το δικαίωμα να είμαι down. Βλέποντας αυτά που συμβαίνουν και ακούγοντας όλα αυτά που γίνονται…

Είμαι και μόνη στο σπίτι τόσες μέρες… Μου λείπει ο σύντροφός μου, οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αποφάσισα… λοιπόν να αφήσω τον εαυτό μου να μελαγχολήσει σήμερα και από αύριο θα είμαι μία χαρά…»!