MasterChef Highlights: Τα "καρφιά" της Κατερίνας και το προξενιό στο Δημήτρη και τη Μαρία

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Τα

Το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef ήταν γεμάτο ίντριγκες και ανατροπές, με την Κατερίνα να ρίχνει απανωτά "καρφιά" στα μέλη της ομάδας της. Μάλιστα το πιο "καυτό" highlight του επεισοδίου, ήταν η αποκάλυψη για το ποια έκανε το προξενιό ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Μαρία!

Επιλογή των αρχηγών της ομαδικής είχαμε στο χθεσινό MasterChef και μια μεγάλη ανατροπή, αφού οι κριτές τελευταία στιγμή με την ανακοίνωση τους έφεραν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Το επεισόδιο έσκισε για μία ακόμη φορά στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε πώς τα πήγε απέναντι στα υπόλοιπα προγράμματα.

Το MasterChef είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, όπως και γέλια και κλάματα, ωστόσο αυτό που μας περιμένει απόψε, δεν θα το πιστέψετε. Ετοιμαστείτε για ένα ακόμα γεμάτο επεισόδιο που θα σας ενθουσιάσει.

Μετά την αποχώρηση της Μαριάννας Πουλμεντή, οι 14 επίλεκτοι μάγειρες του διαγωνισμού MasterChef, βρίσκονται στην Τεχνόπολη στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, σε μια ομαδική δοκιμασία, διαφορετικού χαρακτήρα σε σχέση με ό,τι έχουμε δει ως τώρα.

Τι ανακοίνωσαν οι κριτές και ποιοι οι αρχηγοί

Η συγκεκριμένη ομαδική, για πρώτη φορά στην ιστορία του MasterChef, αγγίζει με λεπτότητα και ευαισθησία ένα θέμα φιλοξενίας και ανθρωπιάς.

Μετά την ανατρεπτική επιλογή των ομάδων, οι παίκτες καλούνται να μαγειρέψουν για ανθρώπους με διαφορετικές διατροφικές και θρησκευτικές συνήθειες.

Σε μια ομαδική δοκιμασία - πρόκληση για τους φιλόδοξους μάγειρες, οι χαρακτήρες τους σκιαγραφούνται ξεκάθαρα για άλλη μια φορά.

Ο κοινός σκοπός για φιλοξενία και ανιδιοτελή προσφορά φέρνει όλα τα μέλη και στις δύο ομάδες αρκετά κοντά, προκειμένου να δώσουν τα μέγιστα στους σημερινούς καλεσμένους τους.

Αρχηγοί της σημερινής δοκιμασίας είναι η Κατερίνα και ο Διονύσης, ωστόσο μια ανακοίνωση των κριτών έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα οι κριτές ανέφεραν, ενώ οι ομάδες είχαν σχηματιστεί και ο καθένας είχε διαλέξει ποιον θέλει στην δική του ομάδα, μια μεγάλη αλλαγή.

Τελευταία στιγμή λοιπόν, Διονύσης και Κατερίνα άλλαξαν ποδιές και βρέθηκαν αρχηγοί στις αντίθετες ομάδες από αυτές που είχαν διαλέξει.

Δείτε το βίντεο:

H Kατερίνα "καρφώνει" ξανά τον Γιώργο - «Είναι υποχθόνιος»

H Κατερίνα "κάρφωσε" ξανά τον Γιώργο στο MasterChef, λέγοντας πως είναι «είναι υποχθόνιος». Η κόντρα των δύο παικτών φουντώνει ξανά με την πρώτη να τον αδειάζει συνεχώς στην κάμερα.

Μπλε και κόκκινη ομάδα διάλεγαν τους παίκτες τους. Αρχηγός της μπλε ο Διονύσης και της κόκκινης η Κατερίνα.

Ωστόσο, κατά την επιλογή των παικτών από τους αρχηγούς, ο Διονύσης ανέφερε ότι άφησε τον Γιώργο για το τέλος, αφού η Κατερίνα τού είχε πει ότι δεν θα τον διαλέξει στην ομάδα της.

Τι συνέβη και η Κατερίνα "κάρφωσε" τον Γιώργο

Ο παίκτης πήγε στην ομάδα του Διονύση. Ο Γιώργος είπε τα πράγματα όπως έγιναν και η Κατερίνα δεν δίστασε για ακόμη μια φορά να τον «αδειάσει» στην κάμερα.

«Δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Δεν λέω ότι δεν τον γουστάρω μαγειρικά. Έχει διαφορά! Είναι υποχθόνιος. Άλλωστε, κάποια στιγμή στο σπίτι μου έδειξε και την πόρτα».

Δείτε το απόσπασμα:

H Κατερίνα είχε αδειάσει ξανά πριν μερικές ημέρες τον Γιώργο.

«Τη γλίτωσε και σήμερα ο Γιώργος. Ας κάνει τον σταυρό του στο σπίτι, γιατί εγώ έχω κάνει δηλώσεις στον Γιώργο. Του είπα “εγώ θα φύγω τελευταία κι εσύ λίγα τα ψωμιά σου ακόμα”. Και τα λέω και μπροστά στην κάμερα. Δεν έχω πρόβλημα», είπε για αρχή.

Εγώ έχω έρθει εδώ με την ιδιότητα της κομμώτριας. Να ρε φίλε, αυτή είμαι εγώ. Έχει ανέβει 10 φορές στον εξώστη και δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε mystery box, ούτε τεστ δημιουργικότητας»,συνέχισε.

«Και ναι! Είναι κομπλεξικός, γι’ αυτό και δεν με γουστάρει. Είναι κομπλεξικός! Για να μην χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις» κατέληξε..

«Έχω τσουτσέκια κι όχι άντρες στην ομάδα μου»

Απίστευτο ξέσπασμα στο MasterChef από την Κατερίνα αφού αυτή την φορά είπε πως στην ομάδα της «έχει τσουτσέκια και όχι άντρες». Τι συνέβη και άδειασε ξανά τους συμπαίκτες της.

Μετά την απρόσμενη ανταλλαγή αρχηγών που ανακοίνωσαν οι κριτές στους δύο αρχηγούς, η Κατερίνα ανέλαβε την Μπλε ομάδα. Εκεί, λοιπόν, ήταν κι o Γιώργος.

Γιατί τους αποκάλεσε η Κατερίνα τσουτσέκια

Κατά την διαδικασία παρασκευής φαγητού τα πράγματα ήταν περίεργα και εκείνη είχε ειρωνική διάθεση μεγάλη. Ο Ιωάννης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου για την αρχηγό του: «Δεν καλοπιάνεται η Κατερίνα».

Εκείνη το άκουσε και εκνευρίστηκε τόσο πολύ που εκφράστηκε πολύ βαριά για τους άντρες της ομάδας της: «Έχω τσουτσέκια κι όχι άντρες στην ομάδα μου».

Προηγουμένως, τους μιλούσε κάπως και δεν την άκουγαν και είχε ως αποτέλεσμα να πει σε αυστηρό ύφος: «Όταν τους μιλάω θα μου απαντάνε».

Δείτε το απόσπασμα:

H Κατερίνα είχε αδειάσει ξανά πριν μερικές ημέρες τον Γιώργο.

«Τη γλίτωσε και σήμερα ο Γιώργος. Ας κάνει τον σταυρό του στο σπίτι, γιατί εγώ έχω κάνει δηλώσεις στον Γιώργο. Του είπα “εγώ θα φύγω τελευταία κι εσύ λίγα τα ψωμιά σου ακόμα”. Και τα λέω και μπροστά στην κάμερα. Δεν έχω πρόβλημα», είπε για αρχή.

Εγώ έχω έρθει εδώ με την ιδιότητα της κομμώτριας. Να ρε φίλε, αυτή είμαι εγώ. Έχει ανέβει 10 φορές στον εξώστη και δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε mystery box, ούτε τεστ δημιουργικότητας»,συνέχισε.

«Και ναι! Είναι κομπλεξικός, γι’ αυτό και δεν με γουστάρει. Είναι κομπλεξικός! Για να μην χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις»

Δείτε το απόσπασμα:

Αυτή η παίκτρια έκανε προξενιό στην Μαρία και τον Δημήτρη

Αυτή η παίκτρια έκανε προξενιό στην Μαρία και τον Δημήτρη στο MasterChef. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην κάμερα και μάλιστα είπε και πώς έγινε το ειδύλλιο και ποιος ήθελε πρώτος.

Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος αποτελούν το ζευγάρι του φετινού ριάλιτι μαγειρικής.

Μπορεί οι δυο τους να μην το έχουν παραδεχτεί, ωστόσο τόσο οι ίδιοι όσο και οι συμπαίκτες τους “πετάνε” συχνά διάφορα υπονοούμενα για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο είχαμε μια αποκάλυψη, καθώς η Ντέμη είπε πως αυτή ήταν που έκανε το προξενιό για να έρθουν οι δυο πιο κοντά.

“Πρέπει να σας πω κάτι, το έχω κρύψει καιρό. Το ζευγάρι της χρονιάς εγώ το δημιούργησα. Μας είχαν ζαλίσει… Ο Μπέλλος ήθελε, η Μαρία δεν ήθελε και τους έπιασα ένα βράδυ και τους είπα: Ακούστε παιδιά, μπλα, μπλα, μπλα… Και μετά με έπιασε η Μαρία την επόμενη μέρα και μου λέει: Αχ βρε Ντέμη τι μου έκανες;”.

MasterChef