Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα «τρέλαναν» το Instagram με τις παιδικές τους φωτογραφίες

Θα «λιώσετε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα «τρέλαναν» το Instagram με τις παιδικές τους φωτογραφίες

Όπως και όλοι οι Έλληνες celebrities, έτσι και η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα μένουν σπίτι τους τηρώντας τα μέτρα της Κυβέρνησης για τον περιορισμό του κορωνοϊού και για να περάσει η ώρα τους, «τρέλαναν» το Instagram με τις παιδικές τους φωτογραφίες

Μαμά και κόρη έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις και δεν σταματούν να χαίρονται μαζί είτε χώρια κάθε στιγμή που μοιράζονται μαζί. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά στο θέατρο, έχοντας κάνει μαζί και περιοδεία.

Μάλιστα στην περιοδεία τους Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα, έριξαν πολύ γέλιο αφού δεν σταμάτησαν τις φάρσες η μία στην άλλη. Την αρχή είχε κάνει η κόρη της ηθοποιού με την ίδια στην συνέχεια να θέλει να «πάρει το αίμα της πίσω». Βέβαια, σε μια πλάκα που της είχε κάνει η Δανάη Μπάρκα, η Βίκυ Σταυροπούλου είχε ένα μικρό ατύχημα, αφού στην παραλία που έτρεχαν, γλίστρησε και έπεσε. Χωρίς ωστόσο, να πάθει κάτι με την υγεία της.

Οι παιδικές φωτογραφίες Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάης Μπάρκα

Τώρα ωστόσο που όλα είναι κλειστά και παραμένουμε όλοι σε αυτοπεριορισμό, έχοντας κάνει παύση η Βίκυ Σταυροπούλου και η Δανάη Μπάρκα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, είναι καθημερινές χρήστες του Instagram. Το οποίο έχει πάρει φωτιά με τα chellenge που έχουν βγει.

Μαμά και κόρη είναι ιδιαίτερα ενεργές στους λογαριασμούς τους και σε καθημερινή βάση μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Αυτή τη φορά, η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της και προκάλεσε τη μητέρα της να κάνει το ίδιο.

Δανάη Μπάρκα

Βίκυ Σταυροπούλου