Γιατί δεν έβαλε γάντια στη σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη; - Όλα όσα αποκάλυψε

«Εγώ γιατρός δεν είμαι...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιατί δεν έβαλε γάντια στη σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη; - Όλα όσα αποκάλυψε

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε στη σημερινή της εκπομπή να μη φορέσει χειρουργικά γάντια, όπως έκανε τις προηγούμενες ημέρες και μάλιστα θέλησε να εξηγήσει στους τηλεθεατές της το «γιατί». Η παρουσιάστρια αποκάλυψε όλα όσα άκουσε σχετικά με το θέμα.

Τη Δευτέρα η Έλένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στον αέρα με γάντια, εξηγώντας πως τηρεί όλα τα πιθανά μέτρα για τον περιορισμό του κορωνοϊού, κάτι που έκανε και τις επόμενες μέρες και εκείνη όπως και οι συνεργάτες της.

Σήμερα ωστόσο δεν το έκανε και ο λόγος ήταν πολύ απλός. Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, το πρωί άκουσε μία συνέντευξη του γυναικολόγου Μανώλη Καλαμπόκα, ο οποίος είπε πως δεν είναι αναγκαίο να φοράμε χειρουργικά γάντια.

Έτσι με τη σειρά της, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Βλέπετε τώρα, τρεις μέρες, τέσσερις φοράω γάντια. Σήμερα δεν έβαλα. Έχω μπερδευτεί και εγώ. Γιατί πέτυχα σήμερα το πρωί κουβέντα στο Open, τους παρουσιαστές με κάποιον γιατρό και τους είπε “τσάμπα τα φοράτε τα γάντια”. Εξηγούσε τον λόγο. Γιατρός δεν είμαι. Και εγώ ότι ακούω».

Αφού λοιπόν έκανε το σχόλιο για τα γάντια της, η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε και τι ακριβώς συμβαίνει κάθε μέρα που πηγαίνει από το σπίτι της στο studio του Alpha

H παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι τις τελευταίες μέρες προκειμένου να προστατευθεί και να προστατεύσει τους γύρω της από την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έτσι θέλησε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που της έχει κάνει μεγάλη εντύπωση, μιας και το παρατηρεί καθημερινά στη διαδρομή της από και προς τη δουλειά της.

Το περιστατικό αυτό έχει να κάνει με τους ανθρώπους που βλέπει στο δρόμο, οι οποίος ως επί το πλείστον είναι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας και όχι νεαροί.

Το γεγονός αυτό έχει κάνει μεγάλη εντύπωση στην παρουσιάστρια, μιας και οι άνθρωποι αυτοί ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

Στο μεταξύ ο Alpha έχει πάρει πολύ αυστηρά μέτρα για όσους επιθυμούν να μπουν στο studio. Δείτε το βίντεο που ανέβασε ένας παρουσιαστής για τον έλεγχο που γίνεται.