Τραγικές στιγμές για τραγουδιστή - Σε κρίσιμη κατάσταση η κόρη του μετά από τροχαίο

Την χτύπησε φορτηγό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγικές στιγμές για τραγουδιστή - Σε κρίσιμη κατάσταση η κόρη του μετά από τροχαίο

Τραγικές στιγμές περνάει γνωστός τραγουδιστής της hip hop σκηνής, καθώς η κόρη του τα τελευταία εικοσιτετράωρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο που είχε. Δίνει την δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 28χρονή κόρη του χτυπήθηκε από διερχόμενο φορτηγό στο Κονέκτικατ. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή μα αποτέλεσμα να έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη και η κατάσταση της να είναι πολύ σοβαρή.

Ο λόγος για την κόρη του θρύλου της hip hop Eric B, Έρικα Μπάριερ. Ο ίδιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως η 28χρονη κόρη του υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρει.

τραγουδιστή hip hop

Σε κρίσιμη κατάσταση η κόρη του μετά από το τροχαίο

«Η Μπάριερ, μεταξύ άλλων, έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη» επιβεβαίωσε εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας τραγουδιστή, σε ανάρτηση που έκανε στα social media. Η οικογένεια της βρίσκεται αυτή την στιγμή δίπλα της και ζητά από όλους να προσευχηθούν για εκείνη,

Η αστυνομία επιβεβαίωσε στην «Page Six» ότι αυτοκίνητο που οδηγούσε η Έρικα Μπάριερ «ακινητοποιήθηκε στη μεσαία λωρίδα» και ο οδηγός της νταλίκας «δεν κατάφερε να σταματήσει έγκαιρα» με αποτέλεσμα να την παρασύρει. Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε, ενώ τα αίτια του τροχαίου βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Τραγουδιστής κόρη τροχαίο

Την ώρα που ο Eric B, προσεύχεται για την κόρη του, ένας άλλος τραγουδιστής την «έχασε». «Με ραγισμένη την καρδιά μου και με ανείπωτο πόνο σας ενημερώνω ότι η μικρότερη κόρη μου, το Σάββατο», έγραψε κάνοντας την αποκάλυψη ο ίδιος.