Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το φαγητό που ξετρέλανε την οικογένεια της

Ποιο είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε το φαγητό που ξετρέλανε την οικογένεια της

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το φαγητό που ξετρέλανε την οικογένεια της. Η ίδια τώρα περνάει άπλετο χρόνο μέσα στο σπίτι της και έτσι βρίσκει τρόπους για να ευχαριστεί τους δικούς της ανθρώπους.

Η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη την ώρα που μαγείρευε στην εκπομπή της με τον Πέτρο Συρίγο. Τι τους έφτιαξε και τους άρεσε;

Ποιο το φαγητό που ξετρέλανε την οικογένεια της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη όπως κάθε μεσημέρι έτσι και σήμερα καλωσόρισε στο πλατό δηλαδή στην κουζίνα, τον σεφ της εκπομπής της Πέτρο Συρίγο.

Ο ίδιος θέλησε επειδή είμαστε σε περίοδο νηστείας να μαγειρέψει ένα χταπόδι ξιδάτο και σαλάτα οσπρίων.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη πριν ξεκινήσει ο συνεργάτης της να δείχνει στους τηλεθεατές πως θα κάνουν την συνταγή, αποκάλυψε πως προχθές μαγείρεψε στο σπίτι της χταποδάκι και ξετρέλανε την οικογένεια της.

Η ίδια πλέον έχει απεριόριστο χρόνο και μπορεί να κάνει πράγματα για να ευχαριστεί τόσο τον άντρα της όσο και τα παιδιά της.Στο μεταξύ ο Alpha έχει πάρει πολύ αυστηρά μέτρα για όσους επιθυμούν να μπουν στο studio. Δείτε το βίντεο που ανέβασε ένας παρουσιαστής για τον έλεγχο που γίνεται.

Λίγο πριν από αυτό είχε αναφερθεί και στο γιατί δεν φόρεσε γάντια σήμερα στην εκπομπή της.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, το πρωί άκουσε μία συνέντευξη του γυναικολόγου Μανώλη Καλαμπόκα, ο οποίος είπε πως δεν είναι αναγκαίο να φοράμε χειρουργικά γάντια.

Έτσι με τη σειρά της, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Βλέπετε τώρα, τρεις μέρες, τέσσερις φοράω γάντια. Σήμερα δεν έβαλα. Έχω μπερδευτεί και εγώ. Γιατί πέτυχα σήμερα το πρωί κουβέντα στο Open, τους παρουσιαστές με κάποιον γιατρό και τους είπε “τσάμπα τα φοράτε τα γάντια”. Εξηγούσε τον λόγο. Γιατρός δεν είμαι. Και εγώ ότι ακούω».