Άγριες Μέλισσες: Αν ο "Λάμπρος" και η "Ελένη" ήταν... έγκλειστοι στο Διαφάνι!

Πώς θα ήταν τα πράγματα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Αν ο

Αν οι "Άγριες Μέλισσες" δεν ήταν σίριαλ και αν ο "Λάμπρος' και η "Ελένη' ήταν υπαρκτά πρόσωπα και έπρεπε να είναι έγκλειστοι στο Διαφάνι, πώς θα ήταν; Ε λοιπόν οι πρωταγωνιστές της σειράς του ANT1 μας το δείχνουν μέσα από ένα βίντεο!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη Μαρία Κίτσου που περνάνε και αυτοί τις ημέρες τους "έγκλειστοι" μέσα στο σπίτι εξαιτίας και του κορωνοϊού. Οι δύο πρωταγωνιστές της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 θέλησαν να ανεβάσουν ένα βίντεο στο Instagram και να μας δείξουν πώς θα ήταν τα πράγματα στο... Διαφάνι!

Το βίντεο τους, το οποίο θα δείτε και παρακάτω είναι χιουμοριστικό με τον Γκοτσόπουλο να γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

"Ο Λάμπρος και η Ελένη αν συνεχίσει μερικές εβδομάδες ακόμα ο εγκλεισμός στο Διαφάνι".

"Εγκλεισμός" και για μια ακόμα ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες! - Τρυφερές αγκαλιές για την "Δρόσω"

Στο σπίτι της μένει και μια ακόμα ηθοποιός από το γνωστό σίριαλ η οποία ωστόσο έχει μια πολύ όμορφη συντροφιά μαζί της! Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με το σκυλάκι της και είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει.

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη, που ακολουθεί με την σειρά της την καμπάνια του υπουργείου Υγείας και μένει και αυτή στο σπίτι της, ανέβασε την εικόνα που θα δείτε παρακάτω, γράφοντας στην λεζάντα και το μήνυμα των ημερών.

Όπως θα δείτε και εσείς δεν είναι μόνη στο σπίτι καθώς έχει το σκυλάκι της για να της κρατά συντροφιά! Και ε΄χει την πιο γλυκιά μουρίτσα. Και αφού αναφερθήκαμε στις "Άγριες Μέλισσες" δείτε και του σούπερ spoiler που σας έχουμε για την σειρά. Χαμός στα επόμενα επεισόδια.