Θετικός στον κορωνοϊό ο Αλβέρτος του Μονακό!

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικός στον κορωνοϊό ο Αλβέρτος του Μονακό!

Εξετάσεις για τον κορωνοϊό έκανε και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ο οποίος βρέθηκε θετικός σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έρχονται από το παλάτι. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Ειδικότερα το παλάτι, βάσει και των όσων αναφέρει η dailymail, ανακοίνωσε ότι ο 62χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος βρέθηκε θετικός στον ιό, που να πούμε ότι ήδη στην Ελλάδα έχει κοστίσει την ζωή σε έξι ανθρώπους.

Το παλάτι ανέφερε ότι ο ίδιος θα συνεχίσει κανονικά να δουλεύει από τα ιδιαίτερα διαμερίσματά του, ενώ αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αναφέρεται ότι "δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας".

Ωστόσο, όπως σημειώνει η dailymail ο πρίγκιπας ελέγχεται από το νοσοκομείο "Princess Grace Hospital Centre" που φέρει και το όνομα της μητέρας του, Grace Kelly. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η κατάσταση με τον ιό στην Ιταλία είναι σοκαριστική με τους αριθμούς των κρουσμάτων και των νεκρών να φέρνουν ίλιγγο!

Λίγα λόγια για τον πρίγκιπα Αλβέρτο που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ο Β Αλβέρτος Αλέξανδρος Λουδοβίκος Πέτρος Γκριμάλντι, Albert Alexandre Louis Pierre Grimaldi) είναι γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1958.

Είναι ο Πρίγκιπας του Μονακό και επικεφαλής του Πριγκιπικού Οίκου των Γκριμάλντι. Επίσης είναι ο γιος του Πρίγκιπα Ρενιέ Γ΄ του Μονακό και της διάσημης Αμερικανίδας ηθοποιού Grace Kelly. Τον Ιούλιο του 2011 ο Πρίγκιπας Αλβέρτος παντρεύτηκε τη Νοτιοαφρικανή πρωταθλήτρια της κολύμβησης Σαρλίν Γουίτστοκ.

Είναι ένας από τους πιο πλούσιους μονάρχες του κόσμου, με περιουσία που ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.Κατέχει ακίνητα τόσο στο Μονακό, όσο και στη Γαλλία, ενώ, μολονότι δεν του ανήκει το Πριγκιπικό Παλάτι του Μονακό, διαθέτει μετοχές της Εταιρείας Θαλασσίων Λουτρών, η οποία διαχειρίζεται τα καζίνο του Μονακό και άλλα ψυχαγωγικά ακίνητα στο πριγκιπάτο, βάσει και των όσων αναφέρει η Wikipedia.