Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Πρέπει να διαβάσεις αυτό που έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου!

"Το σύμπαν μας πάει σ' ένα σημείο 0"

Πρέπει να διαβάσεις αυτό που έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου!
News 19.03.2020 18:20
Από Youweekly Team

Μια ανάρτηση που πρέπει να διαβάσεις έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η όποια αναφέρθηκε στα όσα έχουν πραγματική σημασία στη ζωή. Το μήνυμά της συγκινητικό.

Αυτές τις ημέρες πολλές σκέψεις μας περνούν από το μυαλό, καθώς τα όσα ζούμε είναι πρωτόγνωρα για όλους μας. Το να μένουμε τόσες ώρες μέσα στο σπίτι, είναι περίεργο ενώ τόσο έντονες στιγμές της ζωής μας κάνουν να σκεφτόμαστε αυτά που έχουν πραγματικά σημασία.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λοιπόν έκανε μια ανάρτηση που μα δίνει τροφή για σκέψη, ενώ το κείμενό τη συνδύασε με μια πολύ δυνατή φωτογραφία.

Η ίδια λέει μεταξύ άλλων ότι το σύμπαν μάλλον αποφάσισε να μας πάει στο σημείο ο "αφού από μόνοι μας δεν νιώσαμε ποτέ ποσο σημαντικό είναι να ζεις με αγάπη και συμπόνια. Τι σχέση έχει αυτό με τον κορονωιό θα μου πεις". Μια προειδοποίηση για τον ιό ήρθε και από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Διαβάστε την ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Ειδικότερα το κείμενο που ανέβασε έχει ως εξής:

Η ουσία της ζωής είναι στα πράγματα και στους ανθρώπους που αγαπάει ο καθένας μας.

Ποιός το περίμενε ότι η ουσία της ζωής μας θα εξαρτιόταν από τον τάδε κύριο που αποφάσισε να φάει ένα ζώο που δεν πρέπει, και μετά ο φίλος του ταξίδεψε από την άλλη άκρη του κόσμου στη δική μας, που έχει φίλο τον ασυνείδητο γειτονά σου, που έχει ένα βηχαλάκι μωρέ και θα το εκτονώσει την ώρα που θα ψωνίζει δίπλα σου στο σούπερ μάρκετ, και εσύ θα φιλήσεις μετά με πολύ αγάπη τη μητέρα σου που έχει αναπνευστικό θέμα και τελικά δεν θα προλάβει ούτε αντίο να σου πει γιατί αυτό που την κόλλησες άθελά σου δεν έχει ακόμα γιατρειά... Six degrees of separation.

Μάλλον το σύμπαν αποφάσισε να μας πάει σ' ένα σημείο 0 αφού από μόνοι μας δεν νιώσαμε ποτέ ποσο σημαντικό είναι να ζεις με αγάπη και συμπόνια. Τι σχέση έχει αυτό με τον κορονωιό θα μου πεις.

Δες πόσο ανάγκη έχεις σήμερα ανθρώπους που δεν ξέρεις και η καθημερινότητά σου, τα απλά, τα πάλαι ποτέ αυτονόητά σου στηρίζονται σ' αυτούς. Στο delivery boy, στην κύρια που κρατάει τους λίγους χώρους που επιτρέπεται να διασχισεις αποστειρωμένους, στα παιδιά που δουλεύουν όλη μέρα στα σούπερ μάρκετ, στο νοσηλευτή που κρατάει το χέρι στον συνάνθρωπο που αργά ή γρήγορα θα είναι κάποιος δικός σου, ενώ βάζει σε κίνδυνο την υγεία του και μελανιάζει το πρόσωπο του απ' την πίεση της μάσκας που φοράει μέρες τώρα...

Προτείνω αυτές τις μέρες που ΟΦΕΙΛΕΙΣ να κάτσεις σπίτι για να διασφαλίσεις το μέλλον των ανθρώπων που ΑΓΑΠΆΣ και όχι μονο, να αποφασίσεις, ότι όταν βγούμε από όλο αυτό καθαροί, χάρη σε ένα κάρο κόσμο που παλεύει για σένα ενώ εσύ απλά καλείσαι να κάτσεις σπίτι σου, θα ζεις την πολύτιμη ζωή σου συνειδητά και με σεβασμό στην ανάσα σου, και στη φύση, που στά 'χει δώσει όλα απλόχερα.

Και στον άνθρωπο που σ' εξυπηρετεί. Και σε όποιον σου ζητάει βοήθεια και μπορείς να του την προσφέρεις. Και στα ζώα φίλε μου... Γιατί επειδή δεν φέρθηκες καλά στα ζώα σήμερα μάχεσαι για τη ζωή σου... Πάρε αγκαλιά ό, τι αγαπάς και πάρε δύναμη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό ατύχημα της! «Σβήνεις έτσι ξαφνικά»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αδιανόητο! Δεν φαντάζεστε τι έκανε μετά το ατύχημα στο θέατρο!

Share