My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Ποια είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας

Μέσα από μεγάλο ανταγωνισμό, μία παίκτρια κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια της ημέρας, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από τις συμπαίκτριες.

Το επεισόδιο διακόπηκε απότομα λόγω του διαγγέλματος του πρωθυπουργού, ωστόσο στο Instagram account βγήκε η νικήτρια.

Τα κορίτσια που κατάφεραν με το στυλ τους κέρδισαν την κριτική επιτροπή αλλά και τις διαγωνιζόμενες για σήμερα ήταν η Σοφιάννα Σπινούλα ενώ στην δεύτερη θέση υπήρξε ισοβαθμία ήταν η Κιάρα Μαρκεζή.

Οι υπόλοιπες παίκτριες αποφάσισαν πως εκείνη που τελικά θα πάρει τη νίκη και τον extra βαθμό για το επόμενο Gala σήμερα θα είναι η Σοφιάνα..Δείτε και ποια παίκτρια κέρδισε χθες

Πριν βγει η νικήτρια ωστόσο η Ευρυδίκη ξέσπασε σε κλάματα στο πλατό

Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks. Τι συνέβη και η παίκτρια δεν άντεξε και τα έβαλε με τις συμπαίκτριες της και τα όσα άκουσε από αυτές;

Δεν άντεξε και η Ευρυδίκη και λύγισε στον αέρα του My style rocks, αφού έκλαιγε με λυγμούς. Αφορμή στάθηκε η Μαρία Καζαριάν, η οποία μετά την κριτική των κριτών σχολίασε την παίκτρια. Η Καζαριάν είπε στον Στέλιο Κουδουνάρη: «Το ότι είπατε ότι "η μόνη αληθινή εδώ είσαι εσύ"

Τι συνέβη και ξέσπασε η Ευρυδίκη σε κλάματα

Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε στην Μαρία Καζαριάν, ότι το να βλέπει μια κοπέλα με κατεβασμένα μούτρα δεν βοηθά στο να αναδειχθεί το σύνολο της.

Τότε η Ευρυδίκη είπε: «Κι εγώ πολλές φορές νιώθω αδικημένη με τον τρόπο που με βαθμολογούν τα κορίτσια…. Έχω δεχτεί και πάρα πολύ κακή κριτική. Νιώθω κι εγώ ότι δεν με αφήνουν να χαρώ… Είπε μια φορά και για εμένα καλά λόγια».

Μάλιστα, λίγο αργότερα ξέσπασε σε κλάματα.

«Απλά εγώ νιώθω άσχημα αυτήν τη στιγμή. Έχει εκφράσει παράπονο η Κορίνα, η Τόνια, η Μαρία… Το είπε και η Στέλλα αυτό. Όλα τα κορίτσια μου έκανα παρατήρηση για ένα σχόλιο που μου έκανε μια φορά ένας κριτής… Τα κορίτσια δεν μου λένε ξεκάθαρα… Δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο.».