Άνθιμος Ανανιάδης: H τρυφερή ανάρτηση του λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άνθιμος Ανανιάδης: H τρυφερή ανάρτηση του λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά

H τρυφερή ανάρτηση του Άνθιμου Ανανιάδη λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά. Τι ανέβασε στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός και συγκίνησε με το βίντεο του;

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν, όπου νοσηλευόταν για 19 ημέρες, και "έσβησε" στις 26 Φεβρουαρίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν βρίσκεται πια κοντά μας και ο θάνατος του συγκίνησε ολόκληρη την showbiz αλλά και το πανελλήνιο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν είχε κρύψει ποτέ την αδυναμία που είχε στο γυναικείο φύλο. Ο ίδιος παντρεύτηκε τέσσερις φορές και ένας από τους γάμους του ήταν με το πρώην μοντέλο Εύη Καραγιάννη.

Εκείνη είχε ήδη έναν γιο από προηγούμενο γάμο, τον οποίο ο Κώστας Βουτσάς υιοθέτησε και μεγάλωσε σαν να ήταν δικό του παιδί. Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη. Ωστόσο και η Αλίκη Κατσαβού συγκινεί και με την νέα της κίνηση στην μνήμη του Κώστα Βουτσά.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, το βίντεο είναι από την guest εμφάνιση του Κώστα Βουτσά στο “Dancing with the stars 6”, όπου είχε πάρει μέρος ο Άνθιμος.

«Ανεκτίμητη αξία», έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε το βίντεο:

Ποιος ο Άνθιμος Ανανιάδης που είχε υιοθετήσει ο Κώστας Βουτσάς

Ο Άνθιμος Ανανιάδης (Θεσσαλονίκη, 9 Ιουνίου 1985-) είναι Έλληνας ηθοποιός, ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Μαρία η άσχημη».

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Κιμούλη αλλά και του New York College.

Είναι γιος του επιχειρηματία Τιμόθεου Ανανιάδη και της ηθοποιού Εύης Καραγιάννη ενώ έχει οχτώ ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα του. Επίσης, για αρκετά χρόνια, υπήρξε πατριός του ο Κώστας Βουτσάς.