Η Αθηνά Οικονομάκου μας έβαλε στο μπάνιο της και μας δείχνει το morning routine της

Αυτά τα βήματα ακολουθεί και είναι λαμπερή όλη την ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Αθηνά Οικονομάκου μας έβαλε στο μπάνιο της και μας δείχνει το morning routine της

Η Αθηνά Οικονομάκου τώρα που έχει περισσότερο χρόνο για την οικογένεια της, αλλά και την ίδια, αφού τόσο το γραφείο της έχει κλείσει, ότι και τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» έχουν «παγώσει» λόγω κορωνοϊού, μας έδειξε το morning routine της με ένα βίντεο από το μπάνιο της.

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz και το αποδεικνύουν τόσο οι δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και οι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αν κάνεις ένα scrollάρισμα προς τα κάτω.

Όπως παραπάνω είπαμε, η Αθηνά Οικονομάκου έχει κλείσει το κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι με την σειρά κοσμημάτων που σχεδιάζει με την ονομασία «All over by Athina Oikonomakou», ενώ έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας και τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί στον ALPHAtv, «Έλα στη θέση μου», λόγω του ιού. Για αυτό μένει και η ίδια σε αυτοπεριορισμό με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσης του.

Τώρα που μένει σπίτι, μας έχει δείξει πολλές φορές στιγμές από την καθημερινότητα της, όπως τι μαγειρεύει στους άνδρες της ζωής της, τον σύζυγο της Φίλιππο Μιχόπουλο και τον καρπό του έρωτας τους, Μάξιμο. Πρόκειται μάλιστα, να «λιώσετε».

Το morning routine της Αθηνάς Οικονομάκου

Χθες το πρωί η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε το morning routine της με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τις διαδικτυακές της φίλες όλα τα βήματα που ακολουθεί το πρωί, ακόμη και τώρα που βρίσκεται στο σπίτι της και δεν έχει να πάει σε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μπορεί να είμαστε σε αυτοπεριορισμό, αλλά πρέπει κάθε ημέρα να νιώθουμε λαμπερές και όμορφες!