Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανατρίχιασε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου - «Είχε βρει κοκαΐνη στο...»

Η εξομολόγηση που συγκλόνισε στον αέρα του ALPHAtv

Ανατρίχιασε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου - «Είχε βρει κοκαΐνη στο...»
News 20.03.2020 08:18
Από Youweekly Team

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη, για τις ναρκωτικές ουσίες. «Η μητέρα μου είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων και ανατρίχιασε στον αέρα του ALPHAtv.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Αυτοψία» που παρουσιάζει ο Αντώνης Σρόιτερ. Εκεί, μίλησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια για την μεγάλη περίοδο εξάρτησης από τα ναρκωτικά και την κοκαΐνη.

Συγκεκριμένα, η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, αποκάλυψε πως εκίνησε τα ναρκωτικά σε ηλικία μόλις 14 ετών. Περιέγραψε με λεπτομέρειες τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, ενώ εξήγησε και πως κατάφερε να απεξαρτητοποιηθεί από τις ουσίες που κατέστρεφαν την ζωή της.

Τα ανατριχιαστικά λόγια της κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

«Στο λύκειο, σαν τιμωρία, η μητέρα μου έβγαλε την πόρτα από το δωμάτιο μου – ως έφηβη, που το μόνο πράγμα που θες είναι να κλείνεις την πόρτα και να είσαι μόνος σου – γιατί είχε βρει κοκαΐνη στο γραφείο μου. Η τιμωρία της ήταν να μην έχω ιδιωτικότητα και να μου βγάλει την πόρτα για περίπου έξι μήνες» αποκάλυψε αρχικά, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Τέλη γυμνασίου, αρχές λυκείου, η πρώτη εμπειρία ήταν με το τσιγάρο. Οι πρώτες φορές ήταν φανταστικά, που λες “πω πω τι κάνω”. Ποτέ όμως δεν κατηγόρησα κανέναν για ότι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να το κάνω” σημείωσε χαρακτηριστικά, μέσα σε όλα, η κόρη της δημοφιλούς ηθοποιούς προσθέτοντας σε άλλο σημείο πως “πιστεύω ότι το τσιγάρο είναι το άνοιγμα για να πας στα επόμενα. Τουλάχιστον έτσι όπως το βίωσα εγώ. Το πιστεύω πάρα πολύ γιατί μου συνέβη. Μετά το τσιγάρο θες κάτι παραπάνω. Να δεις τι είναι η κοκαΐνη, τι σου προκαλεί. Υπήρχε στην παρέα μου και εγώ απλά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω. Δοκίμασα, μου άρεσε και έκανα για κάποιο διάστημα. Όταν έμεινα μόνη μου, εκεί, ξέφυγε η κατάσταση. Μου έδινε μια ευφορία, μια χαρά, μια κοινωνικότητα. Ήταν κάτι διαφορετικό, κάτι παράνομο, κάτι κακό και μου άρεσε».

Επίσης, εκμυστηρεύτηκε πως «όταν παίρνεις κόκα φαίνεται. Άμα δω κάποιον, τώρα που έχω σταματήσει, τον καταλαβαίνω. Οπότε προφανώς εμένα με καταλάβαιναν αλλά δεν με ένοιαζε».

Ενώ συνέχισε «Στα 23 άρχισα λίγο, σιγά σιγά, να κάνω πίσω. Μου πήρε δυο χρόνια να το σταματήσω. Όταν άφηνα την παρέα μου, εξαφανιζόμουν δίχως γεια και ήθελα αν πάω σπίτι μόνη να πιω κοκαΐνη κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει. Μια μέρα λέω τέρμα. Έκλεισα το κινητό μου, εξαφανίστηκα από όλους και έφυγα. Έπρεπε να φύγω από αυτό το πράγμα και το πρώτο πράγμα είναι ο κύκλος, το περιβάλλον σου. Το έξω».

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Η Καθαρή Ζωή είναι Χαρά» και είχε σοκάρει με την αποκάλυψη «Στη ζωή μου ήρθε η κοκαΐνη, LSD και μανιτάρια».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζωή Λάσκαρη: Αποκάλυψη σοκ δυο χρόνια μετά το θάνατο της! Στο σπίτι της κρατούσε κρυμμένα...

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη τρομακτικά ίδια με την μητέρα της! Τα κοινά βήματα και το πρόσωπο...

Share