Happy Day: Απίστευτα σχόλια για τον Γιώργο Παπαδάκη - "Τον έβγαλαν από το υπόγειο"

Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε από το σπίτι του

Happy Day: Απίστευτα σχόλια για τον Γιώργο Παπαδάκη -

Απίστευτα σχόλια έκαναν στο Happy Day για τον Γιώργο Παπαδάκη λέγοντας πως ίσως και "να τον έβγαλαν από το υπόγειο" για την ζωντανή σύνδεση που είχε στην εκπομπή του στον ANT1.

Τώρα με τον κορωνοϊό κάποιοι δημοσιογράφοι επέλεξαν να βγαίνουν από τα σπίτια τους μιας και τηρούν το μέτρο "Μένουμε σπίτι" που βρισκόμαστε σε καραντίνα, για να προστατέψουν τόσο εκείνους όσο και τους γύρω τους από την εξάπλωση της πανδημίας.

Το ίδιος έκανε και ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του που έβγαιναν live από τα σπίτια του και ο παρουσιαστής μάλιστα άλλαζε και...δωμάτια.

Τι είπαν στο Happy Day για τον Γιώργο Παπαδάκη και το σπίτι του

Με τον κορωνοϊό είδαμε πώς είναι τα σπίτια δημοσιογράφων και παρουσιαστών. Ο Γιώργος Παπαδάκης άλλαξε γωνιές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η αρχική του, σχετικά σκοτεινή, εμφάνιση ήταν αυτή που σχολιάστηκε στο Happy Day. Οι ατάκες ήταν απολαυστικές.

 Happy Day

“Ο Γιώργος Παπαδάκης τι φάση; Δηλαδή, λες και ήταν από το τρίτο κελάρι δεξιά που είχαν τα κρασιά. Πολύ σκοτεινός”, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε και για ποιο λόγο έλειπε πρόσφατα από την εκπομπή ο Κώστας Φραγκολιάς

"Πάντως τώρα βγαίνει λίγο πιο φωτισμένος ή τον έβγαλαν από το υπόγειο, δεν ξέρω”, πρόσθεσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κάποιες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση έχουν σταματήσει λόγω της πανδημίας, ενώ άλλες παίρνουν τα κατάλληλα μέτρα για να συνεχίσουν να προβάλλονται.

Όπως η εκπομπή του παρουσιαστή, όπου εκείνος και οι συνεργάτες του βγήκαν με live από τα σπίτια τους, για να προστατευτούν και να μην έρθουν σε επαφή ο ένας με τον άλλο στο στούντιο της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.