Ανδρέας Γεωργίου: Ράγισε καρδιές ο σκηνοθέτης του Τατουάζ - «Ήταν η τελευταία φορά που την είδα...»

Η συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανδρέας Γεωργίου: Ράγισε καρδιές ο σκηνοθέτης του Τατουάζ - «Ήταν η τελευταία φορά που την είδα...»

Με μια ανάρτηση του ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς «Τατουάζ», όπως και του Μπρούσκο, Ανδρέας Γεωργίου, ράγισε καρδιές. «Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο ήταν η τελευταία φορά που την είδα...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που έχει χαρίσει στην Ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση τεράστιες επιτυχίες αναφέρθηκε στην γιαγιά του, την οποία δεν μπορεί να δει λόγω της ραγδαίες εξάπλωσης του ιού κορωνοϊού, καθώς όλοι είμαστε σε καραντίνα.

Το μήνυμα του Ανδρεά Γεωργίου που ράγισε καρδιές

Ο Ανδρέας Γεωργίου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο που τράβηξε την γιαγιά του, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία, αφού ον βοήθησε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε.

«Βλέπω συνέχεια αυτό το βίντεο ήταν η τελευταία φορά που την είδα… είμαστε σε καραντίνα, δεν μπορώ να πάω στο ίδρυμα… ευχαριστώ τους φροντιστές του Ματέρια που παρ´όλες τις δυσκολίες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κάνουν τους ανθρώπους μας να χαμογελούν. Εγώ όταν τελειώσει όλο αυτό το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να αγκαλιάσω την γιαγιά μου και μετά να οργανώσω ένα τεράστιο πάρτι!!! Εσείς;», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Να σημειώσουμε πως λόγω του κορωνοϊού, ο Ανδρέας Γεωργίου έκλεισε την εταιρία που έχει μαζί με τον Κούλλη Νικολάου. Η ανακοίνωση τους.

Ποια ήταν η αγαπημένη σειρά του ALPHA «Το Τατουάζ»

Το Τατουάζ ήταν ελληνική δραματική-αστυνομική-ερωτική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2017-2019, η οποία προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV και Alpha Κύπρου . Το σενάριο της σειράς υπέγραψε η Βάνα Δημητρίου, ενώ η σκηνοθεσία ήταν των Ανδρέα Γεωργίου, Στάμο Τσάμη και Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2017 έκανε πρεμιέρα. Τον Μάιο του 2018 η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη χρονιά. Τον Φεβρουαρίου του 2019 ανακοινώθηκε πως η σειρά δεν ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν, επειδή κάποιοι ηθοποιοί που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν αναφέρει ότι δεν ήθελαν να συνεχίσουν για τρίτη χρονιά και έτσι πάρθηκε η απόφαση να μην συνεχιστεί η σειρά και τρίτη σεζόν.