Συγκλονισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη - «Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που...»

Τα συγκινητικά της λόγια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονισμένη η Ζήνα Κουτσελίνη - «Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που...»

Συγκλονισμένη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς έμαθε πως πέθανε ένας αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός. «Έφυγε από τη ζωή ο Χατζηκουτσέλης. Ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ το θέατρο», είπε στον αέρα.

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει και στην σειρά του MEGA, «Το παρά πέντε», έχει προκαλέσει θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Καθώς, ήταν από τους πιο επιτυχημένους της γενιάς του.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, λίγο πριν κλείσει την σημερινή της εκπομπής και ευχηθεί «Καλό Σαββατοκύριακο» στους τηλεθεατές της, αλλά και στο κοινό του βρισκόταν στο πλατό, θέλησε να αναφερθεί στον θάνατο του, που μόλις είχε μάθει την είδηση.

«Έφυγε από τη ζωή ο Χατζηκουτσέλης. Ένας άνθρωπος που αγάπησε πολύ το θέατρο. Αγάπησε πολύ, πάρα πολύ τον κινηματογράφο. Αγαπούσε πολύ την τηλεόραση. Έβλεπε τα πάντα, σχολίαζε τα πάντα. Έχω πολλά να πω για τον Πάνο αλλά θέλω αν είμαστε εδώ τη Δευτέρα, να του ετοιμάσουμε κάτι ωραίο, να του πούμε το δικό μας αντίο από την εκπομπή, να μιλήσουν άνθρωποι. Ξέρω πως ο Άγγελος αυτή τη στιγμή θα είναι συντετριμμένος. Ο Άγγελος ο Πάνος ήταν το δίδυμο, ήταν αδέρφια, σχέση ζωής», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ζήνα Κουτσελίνη εκπομπή

Ποιος ήταν ο Πάνος Χατζηκουτσέλης που με το θάνατο του συγκλόνισε την Ζήνα Κουτσελίνη

Πάνος Χατζηκουτσέλης

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό Πάνο Χατζηκουτσέλη που πέθανε - Η συμμετοχή του στο "Παρά πέντε"

Ο Πάνος Χατζηκουτσέλης ήταν Έλληνας ηθοποιός που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές γνωστές ελληνικές σειρές με μερικές από αυτές να είναι οι εξής:

  • Safe Sex
  • Στο παρά πέντε
  • Λωξάνδτρα
  • Μαντάμ Σουσου
  • Εμείς και Εμείς
  • Ντόλτσε Βίτα