Ελένη: Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κυκλοφορεί συνέχεια μέσα στο σπίτι της

Τι απίστευτο της συνέβη στην τράπεζα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κυκλοφορεί συνέχεια μέσα στο σπίτι της

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως κυκλοφορεί συνέχεια μέσα στο σπίτι της, με αφορμή ένα μικρό μπέρδεμα που είχε σήμερα το πρωί κατά την επίσκεψη της στην τράπεζα.

Μπορεί οι περισσότερες εκπομπές να έχουν σταματήσει, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την συχνότητα του Alpha μας κρατάει ακόμα συντροφιά τα μεσημέρια, λαμβάνοντας βέβαια τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που τους έχει εφαρμόσει το κανάλι για να μπορούν να εισέρχονται σε αυτό.

Πως κυκλοφορεί η Ελένη Μενεγάκη συνέχεια μέσα στο σπίτι της

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Παρασκευής, αποκάλυψε πως κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι της αλλά και ένα απίστευτο περιστατικό που της συνέβη στην τράπεζα.

O συνεργάτης της παρουσιάστριας Τάσος Τεργιάκης ανέφερε ότι μπερδεύτηκε και αντί να πάρει στο χέρι του το ποτήρι να πιει καφέ το πρωί, πήρε το αντισηπτικό, αλλά ευτυχώς το κατάλαβε αμέσως.

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την αποκάλυψη του Τάσου Τεργιάκη, είπε ότι όταν πήγε στην τράπεζα, και εκεί από συνήθεια παραλίγο να πάρει μαζί της το αντισηπτικό του καταστήματος και να φύγει. Δείτε και την φωτογραφία που ανέβασε χθες η παρουσιάστρια με τα μέτρα που παίρνουν στην εκπομπή

Αυτό συνέβη, καθώς όπως δήλωσε η ίδια, συνέχεια ακόμα και μέσα στο σπίτι της κυκλοφορεί με ένα μπουκαλάκι αντισηπτικό στο χέρι. Η παρουσιάστρια παίρνει τα μέτρα της, για να μην κολλήσει ούτε εκείνη αλλά ούτε και οι δικοί της άνθρωποι που βλέπει καθημερινά.

Γι αυτό άλλωστε εξήγησε και πως παίρνουν τα μέτρα τους στο κανάλι. « Τι να πούμε κι εμείς χωρίς να έχουμε κρούσματα, πάμε κι εμείς; Λέτε εμείς να μη θέλουμε να κάτσουμε στο σπίτι μας; Αν μας πουν από τη δουλειά μας. Παρακολουθούμε και το πάμε κι εμείς μέρα μέρα.» είχε πει.