Όταν ο Πάνος Χατζηκουτσέλης είχε πει το τελευταίο "αντίο" στον Κώστα Βουτσά

Τα 'παιχνίδια' της μοίρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όταν ο Πάνος Χατζηκουτσέλης είχε πει το τελευταίο

Πρόκειται για την ανάρτηση που είχε κάνει ο Πάνος Χατζηκουτσέλης για τον χαμό του Κώστα Βουτσά. Τι είχε γράψει τότε ο ηθοποιός που "έφυγε" και αυτός από την ζωή, σύμφωνα και με την ανακοίνωση που έκανε ο φίλος και συνάδελφός του Άγγελός Πυριόχος.

Ο Κώστας Βουτσάς πέθανε πριν από σχεδόν ένα μήνα με τα μηνύματα που ήρθαν για τον χαμό του να είναι πολλά. Διάσημοι και μη, αλλά και η οικογένειά του με αναρτήσεις και με δηλώσεις του έγραψαν λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον αγαπημένο ηθοποιό που "έφυγε".

Ωστόσο μετά από λίγο καιρό και ο Πάνος Χαζτηκουτσέλης "έφυγε" από την ζωή, με το φίλο και συνάδελφό του να κάνει γνωστό το γεγονός, με μια ανάρτησή του στο Facebook. Ποια ήταν όμως η ανάρτηση που είχε κάνει ο Χατζηκουτσέλης για την απώλεια του Κώστα Βουτσά;

Το τελευταίο αντίο του Πάνου Χατζηκουτσέλη στον Κώστα Βουτσά

Ο ίδιος λοιπόν, όταν είχε γίνει γνωστή η είδηση για τον θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού είχε ανατρέξει στο παρελθόν και μάλιστα σε μια παράσταση που είχαν παίξει μαζί. Ήταν μια από τις πολλές φορές που οι δυο τους συνεργάστηκαν. Ο ηθοποιός χαρακτήρισε δε τον συνάδελφό του ως ένα "υπέροχο πλάσμα" και του ευχήθηκε καλό ταξίδι στην τελευταία του κατοικία. Η παράσταση όπως θα δείτε και στην εικόνα είναι μια Επιθεώρηση που παίχτηκε το 1986.

"...Καλοκαίρι 1986. Θέατρο ΠΑΡΚ. Επιθεώρηση: 'ΑΝΤΡΕΑ ΖΑΠΑΤΑ' Εγώ - ως Μελίνα και ο Κώστας - Λυσιστράτη... Μία από τις πολλές φορές που συνεργάστηκα μ' αυτό το υπέροχο πλάσμα... Καλό σου ταξίδι Κώστα μου..." είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Facebook ο ηθοποιός που συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία των δύο τους από την συγκεκριμένη παράσταση.