Δείτε τον "Φατσέα" από το Καφέ της Χαράς να ποζάρει με τον γιο του - Η επική ατάκα της "Σταυρούλας"

"Έριξε" το instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε τον

Δείτε τον "Φατσέα" από το Καφέ της Χαράς να ποζάρει με τον γιο του και να προκαλεί παραλήρημα στα social media. Η επική ατάκα της "Σταυρούλας" τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Η Τζόϋς Ευείδη, ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί αυτό το αστείο αλλά και τρυφερό στιγμιότυπο από την σειρά, στο οποίο και ανέφερε πως βρίσκεται μαζί με τις μεγάλες αγάπες της ζωής της, αναφερόμενη πάντα στην ζωή της Σταυρούλας.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, "Πατέρας και γιος, βρείτε τις διαφορές αλλά και τις ομοιότητες επίσης."

Ο "Φατσέας" από το Καφέ της Χαράς ποζάρει με τον γιο του και η "Σταυρούλα" το μοιράζεται

Με το χιουμοριστικό της post στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ηθοποιός κατάφερε να κάνει τα σχόλια να πέσουν βροχή, μιας και ο Φατσέας αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της σειράς.

Αναμενόμενο λοιπόν ήταν μέσα από το ποστ όπου φαίνονται και οι δύο κυριολεκτικά να κάθονται ακριβώς το ίδιο, αλλά και με την ίδια έκφραση, το κοινό και οι φανς να ενθουσιαστούν.

Η "Σταυρούλα" βγήκε με τις τρεις "αγάπες" της ζωής της

Η Τζόϋς Ευείδη χαρακτηριστικά έγραψε στο ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, "Οι τρεις μεγάλες μου αγαπες : ο Μιχαλακης, το Οθωνακι και το σερβίτσιο της γιαγιάς". Λέτε τελικά η Σταυρούλα να γίνει ζευγάρι με τον Όθωνα;

Ωστόσο, έχουμε και την ημερομηνία που τελειώνει το Καφέ της Χαράς στον ΑΝΤ1. Διαβάστε πότε έρχεται το φινάλε για την σειρά.