Πένθος για τον Κώστα Κοκκινάκη - Τι συνέβη;

Το μήνυμα που συγκίνησε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος για τον Κώστα Κοκκινάκη - Τι συνέβη;

Βαρύ πένθος βρήκε τον Κώστα Κοκκινάκη, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από το survivor. Τι συνέβη και για ποιο λόγο ο ίδιος ενημέρωσε τους θαυμαστές του σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram;

Ο Κώστας Κοκκινάκης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram μοιράστηκε με τους followers του τη δυσάρεστη είδηση, που τον βύθισε σε θλίψη.

Και αυτό γιατί έφυγε από την ζωή ο πατέρας του. Όπως ανέφερε, άφησε την τελευταία του πνοή με τον ίδιο να τον αποχαιρετά με ένα συγκινητικό μήνυμα, που ραγίζει καρδιές.

Πένθος για τον Κώστα Κοκκινάκη - Τι έγραψε

Χαρακτηριστικά στο ποστ του έγραψε, «Ήρθε τελικά αυτή η δύσκολη στιγμή. Ο καλύτερος μπαμπάς, παππούς και σύζυγος που υπήρχε. Πάντα δίπλα μας σε ότι κι αν χρειαζόμασταν. όπως μου είπε κάποιος, ένας σοφός, έξυπνος και καλός άνθρωπος. Μετανιώνω που δεν στα είχα πει αυτά νωρίτερα, ελπίζω να τα δεις από εκεί ψηλά που βρίσκεσαι». Δείτε τον ωστόσο και αγνώριστο σε φωτογραφίες ντοκουμέντο που θα σας αφήσουν "κάγκελο".

Ο Κώστας Κοκκινάκης είχε βρεθεί και σε μια κρίσιμη κατάσταση με όπλα και ναρκωτικά που βρέθηκα μέσα στο αυτοκίνητο του

Ο Κώστας Κοκκινάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram απάντησε στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

«Σε ποιον κλέφτη να πεις ότι μου το έχουν πάρει 2 φορές και βρέθηκε το αυτοκίνητο και στις 2!! Με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε πως το αυτοκίνητό του έχει κλαπεί δύο φορές και το γεγονός πως βρέθηκε και τις δύο εντυπωσίασε και τον ίδιο», μεταξύ άλλων.

Κώστας Κοκκινάκης αυτοκίνητο