Ολυμπία Χοψονίδου: Έκανε την έκπληξη - Η χιουμοριστική εικόνα κατά της πανδημίας

Τι δημοσίευσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ολυμπία Χοψονίδου: Έκανε την έκπληξη - Η χιουμοριστική εικόνα κατά της πανδημίας

Η Ολυμπία Χοψονίδου κατάφερε και έκανε την έκπληξη για ακόμα μια φορά, δημοσιεύοντας μια χιουμοριστική εικόνα κατά της πανδημίας. Τι ήταν αυτό που δημοσίευσε και έκανε το γύρο του διαδικτύου;

Η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε πως βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της τους τελευταίους δύο μήνες λόγω τόσο του κορωνοϊού από την στιγμή που κλείστηκαν όλοι μέσα, αλλά και του τοκετού της.

Η ίδια έχει ένα αυξημένο καθημερινό πρόγραμμα, τόσο με το να προσέχει τα μεγαλύτερα παιδιά της, όσο να προσέχει την νεογέννητη μπέμπα της, αλλά και με τις δουλειές που έχει στο σπίτι. Παρόλα αυτά κατάφερε να βρει λίγο χρόνο και να δημοσιεύσει ένα αστείο ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όλα όσα ανέφερε η Ολυμπία Χοψονίδου στην χιουμοριστική εικόνα κατά της πανδημίας

Χαρακτηριστικά ανέβασε στο insta story της, «Δύο μήνες μέσα σήμερα… Ευτυχώς πρόλαβα να κάνω μια βόλτα στη λαϊκή». Τα σχόλια των θαυμαστών της έπεσαν βροχή με πολλούς να λένε ότι την συμπονούν και πως και εκείνοι πλέον μόνο σουπερμάρκετ πάνε. Δείτε ωστόσο, πού πήγε μόλις 40 ημέρες μετά την γέννα της και προκάλεσε χαμό.

Ολυμπία Χοψονίδου instagram πανδημία

Δείτε πριν λίγες ημέρες την φωτογραφία της μπέμπας της που μοιράστηκε στο instagram

Παρόλο που έχει καθημερινή κούραση με τα έξι παιδιά της, η Ολυμπία Χοψονίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της μπέμπας της. Καθημερινή «λιώνει» μέχρι και ο Βασίλης Σπανούλης με την μικρή και αυτή την φωτογραφία της πρέπει να την δεις.

Έχοντας λείψει αρκετό καιρό από τα social media, η Ολυμπία Χοψονίδου επέστρεψε με την πιο γλυκιά φωτογραφία της μπέμπας της, περίπου 40 ημέρες από την στιγμή που ήρθε στον κόσμο το 6ο αγγελούδι της.

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης παιδιά