Baby Boom στην showbiz - Ποια γνωστή ηθοποιός θα γίνει μανούλα;

Δεν το περιμένατε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby Boom στην showbiz - Ποια γνωστή ηθοποιός θα γίνει μανούλα;

Baby boom έχουμε στην showbiz καθώς γνωστή ηθοποιός θα γίνει μανούλα ξανά. Αυτή θα είναι η τρίτη εγκυμοσύνη της. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια τη σειράς «Στον 7ο Ουρανό», Beverly Mitchell, η οποία αποφάσισε να κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη της σε όλους της τους θαυμαστές.

Η ευχάριστη είδηση της Beverly Mitchell έρχεται έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη πως είχε μια αποβολή σε δίδυμα. Όπως αποκάλυψε η ίδια διανύει την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή της και είναι κατενθουσιασμένη.

Δείτε τι είπε η Beverly Mitchell για το νέο baby boom στην showbiz και πως αποκάλυψε ότι θα γίνει γα τρίτη φορά μανούλα

Χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα της η 39χρονη ηθοποιός, «Επιτέλους βρήκαμε χρυσό στο τέλος του ουράνιου τόξου. Είμαι έγκυος με το “ουράνιο τόξο” μωράκι μας. Ο δρόμος δεν είναι πάντα εύκολος, αλλά αξίζει τον κόπο. Ήταν πολύ πιο τρομακτικό αυτή τη φορά, αλλά μόλις κάναμε ένα check-up, κι έτσι αισθανόμαστε τυχεροί! Τόσο ευγνώμονες στα test εγκυμοσύνης που το κάνουν τόσο εύκολο σε μόλις λίγα λεπτά που όμως μοιάζουν με ώρες». Δείτε εντωμεταξύ και ποιος πασίγνωστος ηθοποιός έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Ποια είναι η Beverly Mitchell

Η Beverley Ann Mitchell (γεννημένη στις 22 Ιανουαρίου 1981) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Είναι πιο γνωστή για το ρόλο της ως Lucy Camden στην τηλεοπτική σειρά 7th Heaven. Η Mitchell γεννήθηκε στην Αρκαδία, στην Καλιφόρνια. Οι γονείς της έχουν χωρίσει, κάτι που την είχε στεναχωρήσει, ωστόσο τώρα το έχει ως παράδειγμα ότι μπορεί να μην τα βρίσκουν όλα τα ζευγάρια, αλλά υπάρχει κάποιος για όλους.