Κρατερός Κατσούλης: "Σε αποχαιρετώ 30 μετά..."

Το σπαρακτικό μήνυμά του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρατερός Κατσούλης:

Ο Κρατερός Κατσούλης, 30 χρόνια μετά, αποχαιρετά τον ηθοποιό Πάνο Χατζηκουτσέλη που έφυγε από την ζωή σε ηλικία 74 ετών. Το μήνυμα που "άφησε" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκινεί. Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγραψε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.

Γιατί όμως 30 χρόνια μετά; Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής που συγκίνησε με την ανάρτηση που έκανε; Ειδικότερα ο ίδιος, μέσα από τα όσα έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είπε ότι ήταν ο πρώτος του του δάσκαλος στο θέατρο.

Τα λόγια του είναι βαθιά συγκινητικά με τον ίδιο να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι έφυγε "ο πρώτος μου δάσκαλος, ο άνθρωπος που με την απαράμιλλη αγάπη του άνοιξε τον μαγικό κόσμο...".

Τα συγκινητικά λόγια του Κρατερού Κατσούλη που 30 χρόνια μετά αποχαιρετά τον Πάνο Χατζηκουτσέλη

Ειδικότερα ο Κ. Κατσούλης έγραψε στο κείμενο που ανέβασε στα social media τα εξής λόγια:

"Και μέσα σε όλα αυτά τα πολύ δύσκολα που ζούμε ... έμαθα μόλις, καθυστερημένα, ξαφνικά , σαν τελευταία κουβέντα πριν την καληνύχτα... ότι έφυγε , ο πρώτος «Δασκαλος» μου. Ο άνθρωπος που με αυτήν την απαράμιλλη αγάπη ευγένεια , διακριτικότητα , απίστευτο χιούμορ και βαθιά γνώση του Θεατρου, που τον διέκρινε, άνοιξε με περισσή γεναιοδωρία και τιτάνια υπομονή, τον μαγικό κόσμο των Θεατρικών κειμένων , σε ένα δεκαοχτάχρονο νέο που δεν ήξερε απολύτως τίποτα... και που τύγχανε να είναι γιος οικογενειακών φίλων.

Πριν τις σχολές, πριν από όλα ... Πολλές φορές έκτοτε , ερχόσουν στη μνήμη μου αγαπημένε Πανο. Πάντα με ευγνωμοσύνη , γλυκύτητα και τρυφερότητα. Ποιος ξερει αν δεν μου ειχες μεταδωσει την τόσο μεγάλη αγάπη σου για το Θεατρο με αυτήν την υπέροχη προσωπικότητα σου , τι θα είχε γίνει ;! Τριάντα χρόνια μετά σε αποχαιρετώ , και σε ευχαριστώ και πάλι. Πολύ. Καλό ταξίδι αγαπημένε ... αγάπη φως ευλογία". Να πούμε ότι ο Σπύρος Μπίμπιλας με ανάρτησή του έκανε γνωστό και το πότε θα κηδευτεί ο αγαπημένος ηθοποιός. Τι είπε;