Σπύρος Σούλης: Περιγράφει την επιστροφή του στην Ελλάδα εν μέσω... κορωνοϊόυ!

Γολγοθάς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπύρος Σούλης: Περιγράφει την επιστροφή του στην Ελλάδα εν μέσω... κορωνοϊόυ!

Ένας Γολγοθάς ήταν για τον Σπύρο Σούλη η επιστροφή του στην Ελλάδα με τον ίδιο να γυρνά εν μέσω και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Τι είπε για την κατάσταση στα αεροδρόμια;

Ειδικότερα ο Σπύρος Σούλης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram περιγράφοντας το πώς ήταν να επιστρέφει με αεροπλάνο, τώρα που και ο ιός "καλπάζει" με τις χώρες να παίρνουν έκτακτα μέτρα και ορισμένες να κλείνουν προσωρινά τα σύνορά τους. Ο ίδιος έκανε και μια καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο.

Ο Σούλης μέσα από το βίντεο που ανέβασε μας μιλά για την εμπειρία του. Ο ίδιος όπως είπε βρισκόταν στην Αμερική εδώ και καιρό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσπαθούσε να γυρίσει στην Ελλάδα ήδη από την πρώτη στιγμή που ον Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι θα κλείσει τα σύνορα με την Ευρώπη.

Το βίντεο του Σπύρου Σούλη για το κορωνοϊό και την επιστροφή του στην Ελλάδα

Ο ίδιος λέει στο βίντεο του ότι έχει μπει μόνος σε προληπτική καραντίνα ενώ μιλά για την εμπειρία που είχα ταξιδεύοντας με το αεροπλάνο μέσα και σε όλον αυτόν το χαμό που γίνεται λόγω και του ιό, που ήδη έχει φέρει δέκα νεκρούς στην χώρα μας. Δείτε ωστόσο και τι είπαν άλλοι Έλληνες πολίτες που γύρισαν από το εξωτερικό. Συγκίνησαν τα λόγια τους.

"Σε Προληπτική Καραντίνα! Επέστρεψα στην Ελλάδα με αεροπλάνο. Στο αεροδρόμιο δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να πάρει τα στοιχεία μας ή έστω να μας ενημερώσει για την καραντίνα και το τι πρέπει να κάνουμε. Ήρθα κατευθείαν σπίτι -με δικό μου μέσο- και κλειδώθηκα μέσα! Μένουμε Όλοι Σπίτι!' έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.