Χρήστος Βασιλόπουλος: Αυτή είναι η κατάσταση στην Αμερική με τον ιό

Κάποιοι έχουν πάρει όπλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Βασιλόπουλος: Αυτή είναι η κατάσταση στην Αμερική με τον ιό

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ζει και εργάζεται στην Αμερική με τον ίδιο να μιλά μέσω skype στην εκπομπή 'Έλα χαμογέλα" και να περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί εκεί με τον κορωνοϊό. Ποια αυτά που είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Open.

Ειδικότερα ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή 'Έλα χαμογέλα" και την Σίσσυ Χρηστίδου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι και εκεί η κατάσταση έχει αρχίσει να επιδεινώνεται με τον κόσμο να μένει στο σπίτι. Το ίδιο άλλωστε έχουν ξεκινήσει να τους συμβουλεύουν και οι Αρχές.

Μάλιστα ο ηθοποιός μίλησε και για την μητέρα του, αλλά έδωσε και το δικό του μήνυμα για τα όσα περνάμε αυτές τις ημέρες. Μάλιστα αποκάλυψε ότι αρκετοί Αμερικάνοι έχουν πάρει όπλα (σ.σ. η οπλοκατοχή είναι νόμιμη στις ΗΠΑ).

Ακόμα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα σούπερ μάρκετ λέγοντας ότι δεν έχουν πολύ κόσμο, ωστόσο τη μία μέρα που είχε πάει δεν είχε βρει φαγητά όπως ρύζι ή πατάτες. Ακόμα πρόσθεσε ότι οι ηλικιωμένοι έχουν συγκεκριμένες ώρες που τούς επιτρέπεται να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ.

Τι άλλο είπε για την κατάσταση με τον κορωνοίό στην Αμερική ο Χρήστος Βασιλόπουλος - Πιο το μήνυμά του;

Ακόμα είπε μιλώντας στην εκπομπή του Open ότι πολλοί από τους φίλους του έχουν φύγει και έχουν πάει στα εξοχικά τους, ενώ αναφέρθηκε και στο αν ο ίδιος σκέφτηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός ανέφερε πώς πιστεύει ότι αν ταξιδέψει είναι πιο πιθανό να κολλήσει. Μάλιστα ήταν να κάνει ένα ταξίδι με την σύντροφό του το οποίο αναβλήθηκε.

Τέλος είπε ότι μιλά καθημερινά με την μητέρα του και της λέει να μείνει στο σπίτι, ενώ το μήνυμά του είναι να μην υπάρχει πανικός και να ακολουθούμε τις οδηγίες. Δείτε ωστόσο και τι είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για την κατάσταση στην Ιταλία.