Ο Νίκος Πούλης αποκαλύπτει το πρόσωπο του Νίκου Σεργιανόπουλου πίσω από τις κάμερες

Μιλά για τους Δύο Ξένους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Πούλης αποκαλύπτει το πρόσωπο του Νίκου Σεργιανόπουλου πίσω από τις κάμερες

Δείτε τα όσα είπε ο Νίκος Πούλης για τον Σεργιανόπουλο και το πρόσωπο του ηθοποιού. Πώς ήταν πίσω από τις κάμερες και τι είπε ο Πούλης για την θρυλική σειρά του Mega "Δύο Ξένοι";

Ειδικότερα ο ηθοποιός Νίκος Πούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και φυσικά δέχτηκε ερώτηση και για την σειρά του Mega που έχει αφήσει εποχή. Ο ίδιος ερωτώμενος για τον ρόλο του στους "Δύο Ξένους" (σ.σ. ήταν και ο πρώτος του) μίλησε για τις αναμνήσεις που έχει από την συμμετοχή του.

Ακόμα αναφέρθηκε και σε σειρές στις οποίες έχει παίξει, καθώς τον ρώτησαν ποιες είναι αυτές που θα ξεχώριζε.

"Μου αρέσουν όλες οι δουλειές που έχω κάνει και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μπορώ να ξεχωρίσω, με βάση την αναγνωρισιμότητα που είχαν, το “Περί ανέμων και υδάτων”, τους “Συμμαθητές” και το “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”, μου άρεσαν πολύ. Φέτος μου λείπει που δεν κάνω τηλεόραση. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω τι να κάνω. Ακούω κάποιους ηθοποιούς που παραπονιούνται ότι δουλεύουν πολύ και λένε δεν έχουν ζωή, αυτή είναι η ζωή ενός ηθοποιού στο θέατρο και στην τηλεόραση" ήταν τα λόγια του.

Τι είπε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο ο Πούλης; - Πώς ήταν πίσω από τις κάμερες;

"Ο Αλέξανδρος Ρήγας με είχε δει σε κάποιες παραστάσεις και με επέλεξε. Όλοι αυτοί που παίζαμε τότε τους μαθητές του Μαρκορά, ο Φώτης Σπύρος, η Άβα Γαλανοπούλου, ο Βασίλης Παλαιολόγος, όλοι έχουμε κάνει καριέρα. Ήταν πολύ ωραίο το κλίμα, ο Νίκος Σεργιανόπουλος ένας κύριος σε όλα του και εξαιρετικός ηθοποιός" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. Δείτε και τα όσα είχε πει ένας ακόμα συνεργάτης του Σεργιανόπουλου, για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Νίκος Σεργουλόπουλος ηθοποιός

Ακόμα μίλησε για το αν έχει κάνει δουλειές επειδή χρειαζόταν τα χρήματα με τον ίδιο να απαντά ότι ευτυχώς όχι. "Δεν γίνεσαι ηθοποιός για να βγάλεις λεφτά" μας λέει.

"Ευτυχώς όχι. Έχω απορρίψει δουλειές που δεν μου άρεσαν. Μου είχαν προτείνει να κάνω τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1 και είχα αρνηθεί. Τώρα θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά. Τότε, κάποια χρόνια πριν, ένιωθα ότι δεν ήμουν έτοιμος γι’ αυτό. Αυτός που θέλει να γίνει ηθοποιός δεν πρέπει να σκέφτεται τα χρήματα, αλλιώς ας κάνει κάποια άλλη δουλειά. Δεν γίνεσαι ηθοποιός για να βγάλεις λεφτά. Δεν έχω πάρει ποτέ πολλά χρήματα από την τηλεόραση"

"Ναι, θέλω να παίξω πολύ Αριστοφάνη, πιστεύω θα μου ταίριαζε πολύ. Μ’ αρέσει πολύ και είναι όνειρό μου" είπε ακόμα ερωτώμενος για το αν έχει κάποια φιλοδοξία πάνω στη δουλειά του.